Bilete Awake Festival 2019 - 15-18 aug '19 - Domeniul Teleki - Locatie inchisa

Awake Festival 2019

Domeniul Teleki - Locatie inchisa , Gornești (Mureș)

15-18 august '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

AWAKE este primul si cel mai asteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE te asteapta pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornesti, Mureș. In 2019, evenimentul se desfasoara timp de 4 zile, intre 15 si 18 august. Inovator si multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzica, arte vizuale, workshop-uri si speakeri inspirationali, cinema si teatru in aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural intr-un spatiu artistic complet, o experienta intensa, vibranta si contemporana.

#AWAKE3  propune o experiență muzicală atent curatoriată pe cele 3 scene principale ale festivalului: The Cube Main Stage, River Stage și Castle Lounge. Mixul eclectic de genuri muzicale (drum & bass și electro, punk, indie, rock) și blend-ul de artiști internaționali și locali va asigura experiențe muzicale pentru toate gusturile și toate stările.

Noile abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.ro si iabilet.ro la prețurile de: 209 lei sau 239 lei cu camping inclus.

Energizing Party Bus

Am pregatit pentru tine si transportul perfect catre AWAKE: Energizing Party Bus. Vor porni din Bucuresti, cu opriri in Ploiesti, Brasov si Sibiu si iti vor oferi o pre-experienta de festival. Muzica live, fun, prieteni si multe alte surprize. Transportul cu Energizing Party Bus se poate achizitiona impreuna cu abonamentul de 4 zile sau separat. 

Urmărește aftermovie-ul AWAKE 2018: 




Website * Facebook * Instagram * Youtube

Tema festivalului #AWAKE3 este #BohemianBlast, un manifesto dedicat mintilor libere, creative si boeme.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.