Bilete Obscene Extreme Warm-up - Avulsed - 6 mar '20, ora 19:30 - Quantic

Obscene Extreme Warm-up - Avulsed

Quantic, București

vineri, 6 martie '20, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

OBSCENE EXTREME WARM-UP
6 martie 2020, 19:30 ~ Quantic, Bucuresti
AVULSED (death metal since 1991 - Madrid, SP)

NECROVILE (brutal death metal since 2001 - Alba-Iulia, RO)

ANGERSEED (death metal since 2007 - Debrecen, HU)

TERROR SICKNESS (old school grindcore since 2019 - Bucharest, RO)
 
Bonus: Centrul Ceh, în parteneriat cu Axa Valaha Productions și Under the Flag, se bucura să vă prezinte un documentar unic despre cea mai mare întâlnire anuală de grindcore, festivalul în aer liber Obscene Extreme care se întâmplă în fiecare vara la Trutnov, Republica Cehă. Pe lângă posibilitatea de a simți atmosfera generală a festivalului, se dezbat diverse alte subiecte, de la modul de a organiza in regim do-it-yourself, la veganism / vegetarianism etc. Pentru ca totul sa fie și mai interesant, am invitat principalul organizator al festivalului Miloslav „Curby” Urbanec la București pentru a răspunde la toate întrebările dvs. despre acest mod extrem de de a protesta sonor în lumea modernă.

Evenimentul se va desfășura joi, 5 martie 2020, de la 19:30 la Centrul Ceh din București (str. Ion Ghica 11). Acest proiect face parte din evenimentul Obscene Extreme Warm-up, cu proiecție film + Q&A la Centrul Cultural Ceh pe 5 martie și un concert de metal extrem pe 6 martie, la Quantic Club, incluzând una dintre cele mai cunoscute trupe care a participat de mai multe ori la Obscene Extreme Festival, Avulsed din Spania, împreună cu prima trupă românească care a cântat vreodată la Obscene Extreme, Necrovile și două dintre cele mai interesante și trupe brutale din zona, death metalistii din Debrecen Angerseed și cel mai brutal combo grindcore din București, Terror Sickness. Intrare gratuită la proiectia de la Centrul Ceh, biletele pentru concertul de la Quantic sunt deja la vanzare la pretul de 65 lei, prin reteaua Iabilet si pe iabilet.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.