Bilete Aventuri in Bubbleland - 21 oct '17, ora 11:00 - Palatul National al Copiilor

Aventuri in Bubbleland

Palatul National al Copiilor, București

sâmbătă, 21 octombrie '17, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino aduc pe scena Palatului National al Copiilor un spectacol vizual pentru inima ta, o incursiune magica intr-o noua dimensiune a baloanelor de sapun, de la care nu poti lipsi .

Aventuri in Bubbleland un spectacol inovator si creativ, in care Bubble artist Claudia Stroe si Magicianul Robertino va invita intr-o calatorie in fascinanta si fermecata lume a baloanelor de sapun . Singurii artisti din Romania ce imbina efecte de magie cu sculptura in baloane, vor pune in scena o poveste scrisa doar cu apa si sapun pentru toti cei ce vor sa-si aminteasca ca au fost mai intai copii. Claudia Stroe combina divertismentul, arta si stiinta intr-un spectacol de basm folosind o gama complexa de trucuri pentru a aduce in scena delicatetea, culorile si formele neobisnuite a baloanelor de sapun, iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce va aduce zambetul pe fata copiilor de toate varstele .

Regaseste-ti sufletul de copil in Aventuri in Bubbleland, un spectacol plin de magie, bucurie si emotie pentru copii, bunici si parinti fericiti !

Aventuri in Bubbleland – o varianta de spectacol ce nu ai experimentat niciodata, alaturi de Magicianul Robertino si Bubble artist Claudia Stroe .

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.