Bilete Aventura la munte - experienta unica la Cheile Gradistei Fundata - Romania

Aventura la munte - experienta unica la Cheile Gradistei Fundata

Romania, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Haide alături de noi, să încerci o experiență unică într-un loc de unde nu ai mai vrea să pleci. Te invităm la munte, într-o zonă care încântă privirea, un loc cu un peisaj de poveste, un loc de o frumusețe spectaculoasă.

Îți propunem, Cheile Gradistei Resort Fundata, un amplasament construit pentru a da viață unei zone de o frumusețe spectaculoasă. Te poți bucura de liniște, aer curat, peisaje minunate, de un centru spa dar și de peste 20 de activități care se pot efectua în resort. De la parc de aventură, tiroliană, la activități offroad, mountainbike, escaladă, schi și snowboard pe vreme de iarnă. Piesa de rezistenţă a Complexului turistic Cheile Gradiștei Fundata este astăzi un poligon de biatlon, cu pârtiile de schi fond aferente, care a intrat în circuitul internaţional la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Resortul reunește peste 370 de camere și 800 de locuri de cazare, iar terenurile de fotbal și de tenis, sala sporturilor și arena de biatlon fac din această stațiune o destinație unică.

În zona de SPA poți găsi o saună uscata și o saună umedă, jacuzzi cu cromoterapie ( apa este îmbietoare și are o temperatură ce nu depaseste 34 °C), piscina cu o adâncime de 1.50 m, masaj, vestiare și dușuri, cafe-bar.

Parcul Aventura este destinat celor dornici de adrenalină care pot face cățărare, pe trase amuzante și pline de neprevăzut, jocuri de alpinism amplasate la înălțime, în copaci. Sunt disponibile trei trasee pentru adolescenți si adulți, cu grade de dificultate diferite, și un traseu pentru copii. Fiecare traseu are și tiroliene, cea mai lungă fiind de peste 400  de metri.

Dacă te-am impresionat cu propunerea noastră, te așteptăm să petreci câteva zile în acest paradis montan sau poți face un cadou minunat persoanelor dragi din viața ta. Îti recomandăm să citești articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detalii experiență:

  • Locatie: Cheile Gradistei Fundata, judetul Brasov
  • Pachetul include: cazare două nopți hotel Bucegi 3 stele, mic dejun inclus, plus fisa cont
  • Pachetul include: Acces Spa (2 intrari/persoană), Parc Aventură (1 traseu/persoană), Tiroliană (1 traseu/persoană)
  • Experiența valabilă pentru două persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni de la achizitionare

Important de stiut:

  • Pachetele sunt valabile tot timpul anului cu exceptia sarbatorilor legale (Paste, Rusalii, 1 Decembrie, Craciun, Revelion, 1 Mai, etc), cat si a Sf.Valentin, Dragobete, 1 si 8 Martie
  • Voucherul este valabil 12 luni pentru două persoane.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).