Bilete Autentic jazz cu Marius Vernescu - 14 nov '19, ora 20:00 - Casa Caragiale

Autentic jazz cu Marius Vernescu

Casa Caragiale, Bucuresti

joi, 14 noiembrie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concertul “AUTENTIC JAZZ CU MARIUS VERNESCU” il are in prim plan pe unul din cei mai buni si apreciati pianisti de jazz din Romania, fiind recunoscut si pe plan international, mai ales dupa anul 2002, an in care a castigat marele premiu al Festivalului International de Jazz de la Montreux (Elvetia).
Spectacolul “AUTENTIC JAZZ CU MARIUS VERNESCU” se va desfasura la “Casa Caragiale” in data de 14 noi 2019, joi, ora 20:00 si il are in prim plan pe unul din cei mai buni si apreciati pianisti de jazz din Romania, dar care are si o recunoastere internationala, mai ales dupa anul 2002, an in care a castigat marele premiu al Festivalului International de Jazz de la Montreux (Elvetia) –“Montreux Jazz Festival”, fiind singurul roman ce a primit marele premiu la –“Montreux Jazz Festival”. A urmat productia in Elvetia a CD-ului cu piesele cantate in cadrul–“Montreux Jazz Festival”, anul urmator fiind invitat sa concerteze in cadrul aceluiasi festival. Au urmat de asemenea si alte festivaluri internationale de jazz unde a obtinut premiul cel mare. A fost invitat special in diferite concerte de jazz: “Radio Hall Viena”, “Grande Salle Lanciano” Italia, “Sala Grande Auditorium” Roma-Italia, s.a.m.d. dar si in cluburi renumite de jazz din Europa: Viena, Bilbao, Motreux, Roma, Paris, Atena, Bremen, Budapesta, Salzburg, s.a.m.d. Bineinteles a fost prezent si in festivaluri din Romania, cat si in cluburi de jazz din marile orase in special.
Din trioul acestui spectacol face parte si Catalin Razvan- chitara bas, un basist de jazz cu “state” vechi, fiind pe scenele de jazz si blues de zeci de ani in compania multor nume mari ai scenei romanesti si internationale. Catalin Razvan este si profesor al Universitatii de Muzica din Bucuresti si membru U.C.M.R.
La tobe il avem pe Claudiu Purcarin (Nasu), cunoscut din trupa de blues Nightlosers si din colaborarile cu muzicieni din Romania si de peste hotare.
Acest concert de jazz plin de stil si sensibilitate va va deconecta cu siguranta de toate problemele cotidiene! Spectacolul va avea loc la CASA CARAGIALE, str. I.L. Caragiale nr 21-23, (zona Universitate, intre strazile: BATISTEI si C.A.Rosetti,) in data de 14 noiembrie 2019, ora 20:00. Va asteptam cu drag! 
 
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.