Bilete Atelier - Idei de jocuri, activități și resurse interactive potrivite în predarea online - 25 sep '20, ora 18:00 - Online

Atelier - Idei de jocuri, activități și resurse interactive potrivite în predarea online

Online, Romania

vineri, 25 septembrie '20, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Din Septembrie începe școala. Fizic sau online. Știm cu toții că ai nevoie de energie, idei creative și multă răbdare pentru a face față acestei provocări, indiferent că ești profesor, părinte sau chiar copil. Suntem aici să îți oferim întreaga noastră susținere și să îți împărtășim din micile noastre secrete în activitățile cu cei mici.

Când va avea loc Atelierul ? 25 Septembrie 

 

Pe ce platformă? Zoom.us

 

De la ce oră? 18.00-20.00

 

 

Ce voi afla la acest workshop?

  • tips & tricks pentru a reține cât mai mult atenția celor mici în mediul online.
  • idei de jocuri și activități educative și distractive.
  • activități pentru a menține energia grupului.
  • resurse și platforme utile pentru a realiza prezentări și activități interactive pentru copii.

 

Cine va facilita atelierul?

 

Ilioara Arbune este animator socio-educativ cu o experiență de 10 ani. Deține certificarea de Formator, a participat la cursuri de formare precum : Animator Socio-educativ, Lucrător prin arte combinate, Manager de inovare, este licențiată în știința mediului iar lucrarea de masterat a avut titlul Rolul animatorului socio-educativ în educarea copiilor preșcolari privind mediul înconjurator.

În anul 2014 a fondat compania Marili - firmă de organizare evenimente pentru copii, a susținut spectacole și a creat muzică și activități pentru întreaga familie.

 

Perioada pandemiei de covid19 a surprins-o realizând ateliere de joacă, online, pentru copii, extrem de apreciate de cei mici și dinamice, acolo experimentând ideile pe care dorește să le împărtășească cu cadrele didactice, animatori și eventual părinți.

De asemenea, Ilioara administrează un spațiu de petreceri pentru cei mici, în orașul Galați și în prezent desfășoară programul interactiv-educativ pentru cei mici, Ora de joacă- transmis live, în mod gratuit.

 

Pasionată de voluntariat încă de la 11 ani, a desfășurat activități în diverse ONG-uri, precum APCA- Asociația Părinților și Copiilor cu Autism, unde a realizat activități de terapie ABA pentru copii, Rotaract Galați, unde a fost organizator al conferințelor TEDx Calea Domnească.

 Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

 

Costul unui bilet este de 50 lei/ participant.