Bilete Atelier de găsire a inspirației - Grup de art-terapie cu flori pentru femei - 17 mai, ora 18:30 - Studioul de teatru și art-terapie Interior by Sabina Brândușe

Atelier de găsire a inspirației - Grup de art-terapie cu flori pentru femei

Studioul de teatru și art-terapie Interior by Sabina Brândușe, Bucuresti

vineri, 17 mai, ora 18:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Mai sunt doar 11 bilete disponibile

200 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Te-ai gândit vreodată că în momentele în care nu îți găsești liniștea și inspirația trăiești, poate, o stare de oboseală mentală
Majoritatea trecem prin asta. Iar de aici și până la impulsul de a renunța la ce facem, de a lua distanță față de cei din jur ori față de noi înșine, nu mai este cale lungă.

Cum ar fi însă dacă nu ai mai răbda până în ultimul moment, ci ai lua măsuri de la primele semne?

Indiferent de stadiul în care ai ajuns cu oboseala, noi te invităm la un atelier art-terapeutic în care vei avea ocazia să iei o pauză de la tot, să faci liniște în mintea ta și să te reconectezi la tine. La starea ta de bine, de bucurie, de vitalitate.

Cum? Într-un mod profund relaxant și eliberator: prin lucrul manual cu flori, crengi și frunze decorative vii abia venite din natură.

Alături de alte femei cu aceleași trăiri și căutări, vei exersa blândețea, grija și atenția față de tine însăți, timp în care spontaneitatea și creativitatea ta vor fi ghidate spre atingerea unor noi dimensiuni pentru a-ți fi la îndemână să găsești soluții noi, adaptative la situațiile cu care te confrunți.

De la această întâlnire cu tine însăți vei pleca cu o doză amplificată de bine, de conectare, de curaj, încredere și liniște. Și nu doar cu atât, ci și cu rodul creativității tale: un aranjament floral scăldat într-o vază făurită de tine. Un simbol al iubirii și al grijii de sine. Așezându-l în locul tău preferat din casă, ori de la job, îți vei aminti cât de sănătos este să te întorci mai des la tine.

Până atunci, alătură-te nouă vineri, 17 Mai, și lasă primăvara să te inspire cu parfumul, culorile și capacitatea ei de regenerare!

Numărul de locuri este limitat pentru ca tu să te simți în confort și siguranță. Și nu, nu este nevoie să ai cunoștințe floristice, ci doar să îți urmezi inima și instinctele. Noi îți vom fi alături pentru a te ghida pas cu pas în acest proces. Tu, doar vino. Singură sau cu o altă femeie dragă care știi că ar avea nevoie de o întâlnire cu ea însăși și starea ei de bine.

Cu deschidere și energie bună,

Sabina Brândușe și Adina Mitroi.

Femei ca tine, terapeute, căutătoare de sine, de frumos, de bine.

Telefon: 0727.374.592

Adresa de e-mail: [email protected]

Informatii suplimentare:

Data: Vineri, 17 Mai, ora 18:30

Durata: 2 h 30 minute