Bilete Argeș: Robin and the Backstabbers la crama Marcea - 26 sep '20 - Crama Marcea

Argeș: Robin and the Backstabbers la crama Marcea

Crama Marcea, Ștefănești (Ştefãneşti, Argeș)

sâmbătă, 26 septembrie '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa Robin and the Backstabbers cântă pe 26 septembrie la crama Marcea în cadrul Vineyard Acoustic Sessions

Sâmbãtã, 26 septembrie, 2020
Open doors: 18.00
Crama Marcea (Strada Drum de exploatare Marcea nr. 1 Stefanesti Arges) – în aer liber,

Seria Vineyard Acoustic Sessions continuã pe 26 septembrie cu trupa Robin and the Backstabbers. Concertul are loc la crama Marcea din Ștefănești, județul Argeș, (la câțiva kilometri de Pitești) pentru un public restrâns și respectând toate normele de distanțare în vigoare.

 

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro în pachete de 2 sau 3 locuri. Organizatorii  anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul evenimentelor:

 

• Trupa va concerta pe terasă, în aer liber. Concertul va fi acustic.

• Spațiul este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele/ locurile sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să respecți locul înscris pe bilet, să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți mesele și scaunele.

• Te vei bucura de experiență de la locul tău la, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc.

• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri pentru 2 sau 3. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din Vineyard-urile de azi o experiență de grup.

• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.

• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască în zonele comune și să respecți distanța de minim 1.5 metri și să ai grijă de tine și de cei din jur.

.........

 

Cu mai bine de 10 ani de activitate, Robin and the Backstabbers sunt o trupă fanion a alternativului românesc. De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok – cel mai recent album Robin and the Backstabbers, care incheie trilogia Bacovia Overdrive. Albumul este sunetul vântului care bate prin podul casei, răsfoind caiete vechi, albume de familie și cărți de telefon, cândva în viitorul îndepărtat într-un oraș construit pe spatele unei balene.

 

Crama Marcea: Într-un loc minunat, pe platoul dealului Marcea, deasupra Piteștiului, în mijlocul plantațiilor de viță de vie, s-a născut o cramă micuță, tânără cu o nouă generație de oameni care fac vin. Într-un loc unde vinul se face dintotdeauna, la Marcea, Ștefănești, Argeș. Nouă, celor de la Marcea, ne place vinul, ne place muzica, ne plac concertele și am construit o scenă în mijlocul viei, unde vă așteptam la un pahar de vin și  muzică bună.

Biletele vor putea fi achiziționate exclusiv prin intermediul iaBilet.ro. Recomandăm cu tărie să vă achiziționați biletele online, pentru a evita neplăceri legate de disponibilitatea locurilor sau formarea cozilor la intrare.

 

Pachetele de bilete și prețurile sunt următoarele:

• Masă de două persoane (2 x bilete la 60 lei)- 120 de lei

• Masă de 3 persoane (3 x bilete la 60 de lei )- 180 de lei

 

Urmăriți cele mai noi informații despre seria de concerte pe pagina de Facebook Overground Music.