Bilete Arges: E.M.I.L. la Crama Marcea - 2 iul '22 - Crama Marcea

Arges: E.M.I.L. la Crama Marcea

Crama Marcea, Ștefănești (Ştefãneşti, Argeș)

sâmbătă, 2 iulie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă seara, 2 iulie, trupa E.M.I.L. sosește la doi pași de Pitești pentru un concert acustic și un pahar de vin pe scena din vie de la Crama Marcea (Ștefănești, jud. Argeș), în aer liber! Biletele la concert se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet la prețul de 65 de lei. Accesul publicului se va face de la ora 18:00. Stocul de bilete este limitat!

Înființată în anul 2000, E.M.I.L. este una dintre cele mai longevive și mai cunoscute trupe din România. Cu puternice rădăcini în punk, sound-ul lor a evoluat în ultimii ani în direcții alternative rock și post-hardcore.

Formația a urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante din țară: B’ESTFEST (Bucuresti), Stufstock (Vama Veche), Tuborg Live (Costinesti) și altele. În 2007, E.M.I.L. au concertat în deschiderea concertului legendarei trupe americane de punk-rock NOFX. În 2009 și 2010 au desfășurat 2 turnee naționale care au culminat cu lansarea DVD-ului "10 Ani de Abuzuri, Excese și Imoralități". Trupa are la activ 4 albume, cel mai recent fiind lansat pe 6 iunie 2015 la Universal Music România și intitulându-se I M E N S.

În noiembrie 2017 E.M.I.L. au revenit cu un nou videoclip, „Camarazi”, care a fost filmat în cadrul unul live performance special alături de fanii trupei, și i-au urmat o serie de alte single-uri precum „Cosmos” și „Încrederea e un joc”. În iunie 2020, E.M.I.L. au înregistrat sesiunea Live In the Box în depozitul Music Gear – care poate fi vizionată pe platforma Overground Showroom.

Hai așadar pe 2 iulie la concertul E.M.I.L. de la Crama Marcea! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro și în rețeaua IaBilet.