Bilete André Rieu: Amore – My Tribute to Love - 28 iul '18, ora 20:00 - Happy Cinema

André Rieu: Amore – My Tribute to Love

Happy Cinema, București

sâmbătă, 28 iulie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

André Rieu: „‘Amore – My Tribute to Love’, este tributul meu pentru dragostea pe care o port muzicii și celor două familii: soției și copiilor, și bineînțeles orchestrei mele Johann Strauss, care mi-au fost alături în concerte de mai bine de 30 de ani. Concertul vine în urma lansării albumului meu “Amore”, care conține versiuni proprii ale melodiilor clasice de dragoste din lumea muzicii clasice și a folclorului internațional”.

Concertele de neuitat care sunt amplasate pe fundalul incredibil al pieței medievale din orașul natal al lui André din Maastricht, Olanda, oferă o priveliște spectaculoasă. Fanii din toate colțurile lumii se adună anual pentru a viziona interpretarea lui André cu orchestra lui Johann Strauss alcătuită din 60 de muzicieni, dar și sopranele, tenorii și invitații foarte speciali care îi sunt alături. Concertele sunt pline de umor, distracție și emoție pentru toate vârstele.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.