Bilete Ana Coman - lansare single / Expirat / 19.02 - 19 feb '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Ana Coman - lansare single / Expirat / 19.02

Expirat Halele Carol, București

marți, 19 februarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ana Coman revine la Expirat și își lansează noul single „The Hunt“

Pe Ana Coman o știți de la Radio Guerrilla unde, săptămânal, reinterpretează câte o piesă în cadrul emisiunii Avanpost Radio Guerrilla. E a patra oară când Ana ajunge pe scena din Expirat, de data asta cu un nou single, ”The Hunt”, pe care și-l va lansa în concert. Piesa a realizat-o cu ajutorul producătorului Freqax.
E prima oară când Ana renunță la formula voce & chitară și se arată cu trupă: Dan Minel Stoica la clapă (Jurjak, NoruNegru, Tourette Roulette, Stema) și Daniel Olteanu la tobe (Jurjak, El Negro).

Invitați speciali: Jurjak, Teo Opriși, Alexu & The Voices Inside

Facebook: https://www.facebook.com/anacomanofficial/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCDEOu-Oa2mYSunJcoUd98jA

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, sector 3), Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.