Bilete AMON AMARTH & Bleed from Within - 1 iul '23 - Arenele Romane

AMON AMARTH & Bleed from Within

Arenele Romane, București

sâmbătă, 1 iulie '23

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Amon Amarth revin la Bucuresti pe 1 iulie la Arenele Romane in aer liber! Invitati sunt scotienii de la Bleed From Within. Biletele se gasesc si la intrare.
Amon Amarth este una dintre cele mai cunoscute trupe de metal din Suedia, activand inca din 1992. Formatia abordeaza un Melodic Death Metal in care tema predominanta a pieselor este mitologia nordica. Chiar daca unii se rapoarteaza la stilul muzical al formatiei ca fiind Viking Metal, Johan Hegg a declarat in repetate randuri ca Amon Amarth, desi influentata de cultura vikinga si de perioada pre-crestina a Peninsulei Scandinave, genul muzical abordat este Melodic Death Metal.

In momentul de fata, Amon Amarth are 12 materiale de studio lansate, discuri care au intrat zeci de topuri din intreaga lumea, inclusiv in US Billboard sau in UK Top Charts. Cel mai recent album, 'The Great Heathen Army' a fost lansat anul trecut pe 5 August. Pentru acesta au colaborat cu Biff Byford de la Saxon iar albumul a fost produs si masterizat de Andy Senap de la Judas Priest.
 
Bleed from Within vin din Glasgow, Scotia, si activeaza pe scena din 2005. Treptat au devenit un etalon al scenei metalcore, sound-ul lor evoluand si maturizandu-se in acelasi timp cu albumele lansate. Pana in momentul de fata, trupa a lansat sase materiale de studio, cel mai recent, intitulat 'Shirne', fiind oferit fanilor anul trecut.

Chiar daca genul muzical abordant este predominat metalcore, in piesele formatiei se regasesc influente de groove sau melodic death metal, chiar si deathcore in primele compozitii.

Printre formatiile care si-au pus amprenta asupra muzicii Bleed from Within se numara Pantera, Lamb of God, Machine Head sau Suicide Silence.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- VIKINGS (A) - fara loc in fata scenei - 229 lei earlybird (primele 500) de bilete, 249 de lei in presale si 300 de lei la intrare
- GUARDIANS (B) - fCu loc in Sectorul K sau fara loc in spatele Zonei A - 159 lei earlybird (primele 200 de bilete), 179 de lei in presale si 200 de lei la intrare
- RAVENS (C) - Cu loc in Arena mai putin in sectoarele K si E sau fara loc in spatele Zonei A - 99 de lei earlybird (primele 200 de bilete), 119 lei in presale si 150 de lei la intrare

- PREMIUM - 399 lei - Cu loc in Sectorul E sau fara loc in fata scenei in Zona A. Contine Afis cadou, bar separat.
 
Posesorii de bilete PREMIUM au acces in toate categoriile de bilete. 

Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet.


La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM