Bilete Amanta - 24 iul '17, ora 20:00 - Sala Luceafărul

Amanta

Sala Luceafărul, București

luni, 24 iulie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

A sosit timpul sa ne bucuram de o noua comedie savuroasa ce adaposteste in distributie actori de success de la Teatrul National Bucuresti.

AMANTA- adaptare dupa “ Incurca Lume” A.D.HERTZ

Comedia “Amanta” in regia lui Armand Calinovici, o adaptare dupa celebra lucrare “Incurca Lume” de A.D Hertz, va fi pusa in scena de artisti de notorietate, iubiti de public pentru rolurile de exceptie interpretate in numeroase filme si piese de teatru din aria comediei:

Ileana Olteanu/Eugenia Serban (Olga)
Magda Catone/Monica Davidescu (Didina Strambuleanu)
Ovidiu Cuncea (Bungrazescu Traian)
Dorin Andone/Gavril Patru (Matei Pintenaru)
Armand Calota (Emil Strambuleanu)

Toti acestia formeaza o distributie exceptionale ce va readuce zambetul pe buzele tuturor spectatorilor.

Actiunea se desfasoara la inceputul sec.XX…In zori avocatul Emil Strambuleanu se intoarce acasa, dupa o escapada amoroasa, cu trasura. Daaaar……..uuuuups…..DIDINA nu doarme…. E furioasa.
Cati dintre dumneavoastra nu ati pregatit o minciuna cand ati lipsit o noapte din patul conjugal pentru a o folosi in fata nevestei ravasite??????
Ce te faci cand minciuna, o inventie de moment folosita de avocat, se transforma in realitate si te trezesti cu amanta in propria casa?...... Hai sa vedem pe unde scoti camasa cand in familie cumnatul e procurer.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.