Bilete Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut în Timișoara - 5 oct '18, ora 21:00 - Reflektor Venue

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut în Timișoara

Reflektor Venue, Timisoara

vineri, 5 octombrie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

După succesul avut în cadrul concertului din vară, B Ă I E Ț I I de la Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut revin în Timișoara cu piese de pe toate materialele discografice, atat lansate cat și în curs de imprimare.

Dacă îți plac Mogwai, Explosions In The Sky sau God Is An Astronaut, fă-ți un serviciu și vino să vezi și să asculți un Post-Rock cinstit pe 5 Octombrie în Club Reflektor.

Suport artisti:

- 20 lei pre-sale online (limitat la 100 de bilete)
- 25 lei sale online & la intrare

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.