Bilete ALTAR - lansare album @ Quantic - 15 dec '22 - Quantic

ALTAR - lansare album @ Quantic

Quantic, București

joi, 15 decembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

ALTAR vă așteaptă joi, 15 decembrie, la concertul de lansare a noului album Rapsodia Românească! Veniți alături de veteranii rock-ului românesc să cântați împreună piese care au scris istorie!

Înfiinţată in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR  s-a impus încă de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Pe parcursul a peste 31 de ani de existenta a trupei, aceasta fost o promotoare a muzicii de atitudine, iar activitatea formatiei constituie una dintre cele mai importante pagini din istoria scenei rock- metal autohtone. Altar a fost nominalizată şi desemnată în repetate rânduri de către public şi presa de specialitate drept cea mai bună trupă rock  românească.

MBP este o trupă bucureșteană de modern metal, formata din patru membri. Formata in anul 2017, trupa a lansat albumul de debut ambitios “A Lifetime Consequence” in 2019, urmat de EP-ul de 3 piese auto-intitulat MBP in luna octombrie a anului 2020. In prezent, muzicienii lucreaza la un nou material discografic, ale carui detalii vor fi dezvaluite in 2023. MBP au fost comparati cu nume precum Devin Townsend Project, Breaking Benjamin, Periphery, Leprous, Katatonia sau Pain of Salvation, si au impartit scena cu trupe precum Moonspell, Shokran, Riverside, Bucovina, Cargo, Iris.
Membri:
Mihai Barbu - guitar & vocals
Livia Iancu - guitar & backing vocals
Adrian Cosma - bass guitar & backing vocals
Tudor Alexandru - drums
Link-uri oficiale:
Facebook: https://www.facebook.com/mbp.official.band/
Bandcamp: https://mbpofficial.bandcamp.com/releases
Instagram: https://www.instagram.com/official.mbp/?hl=en
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnSzRV41O4HwbBALSip7pFA
Linktree: https://linktr.ee/MBPOfficial

* Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani inclusiv este gratuită dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces. Recomandam utilizarea castilor de protectie fonica pentru copii.

 

Accesul copiilor cu vârsta de până la 16 ani inclusiv este permisa in baza unui bilet valabil si dacă sunt însoțiți de un părinte care deține un bilet valabil de acces.

Accesul minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani este permisa in baza unui bilet valabil de acces.

Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de băuturi alcoolice.

Este permis accesul cu animale de companie cu condiția respectării regulamentului privind animalele de companie în spațiul public (animalele vor fi ținute în lesă, câinii de talie mare sau rase agresive obligatoriu poartă botniță etc.).

Ai grija de bunurile tale! Organizatorii/producătorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video, care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.

Pe durata evenimentului pot fi folosite lumini cu efect stroboscopic, care cresc riscul declansarii crizelor de epilepsie. Recomandam persoanelor afectate de aceasta conditie sa evite participarea.

Evenimentul poate suferi modificari in functie de condiţiile meteorologice.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a solicita acte care dovedesc varsta participantilor minori.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul în conformitate cu prevederile aflate în vigoare.

Contravaloarea biletelor de acces nu poate fi returnata.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice accesul persoanelor care nu respecta regulile de acces.