Bilete Aloha Festival 2019 - 26-27 iul '19 - Aza Beach, Camping Pescaresc - Locatie inchisa definitiv

Aloha Festival 2019

Aza Beach, Camping Pescaresc - Locatie inchisa definitiv, Mamaia

26-27 iulie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Te simți pregătit pentru prima etapa a celui mai nou festival ALOHA FEST? Are you ready for the first stage of the latest festival ALOHA FEST?
RO: Ne pregătim pentru cel mai epic festival din aceasta vara!Va oferim 2 nopți pline de distracție alături de artiști care au rupt topurile pe plan national și pentru a aduce un sound nou, avem 2 dj internationali.
 
Festivalul va avea loc pe data de 26(Vineri)-27(sâmbătă) Iulie.Asadar, festivalul nostru se adreseaza publicului ce cuprinde toate varstele, in functie de preferinte.
Procurarea biletelor se va face pentru o zi sau pentru ambele zile, dupa dorintele clientului.
 
EN:
We are preparing FOR the Most epic festival of this summer!We offer you 2 nights full of fun along with the best national and international artists in a TROPICAL Style.
 
The festival will Take place on 26(Friday)-27(saturday) July.Therefore
our festival is addressed for the all ages.You can buy tickets for one day or two

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.