Bilete Alina Sorescu – Suflet de Copil - 24 sep '22, ora 17:00 - Sala Palatului

Alina Sorescu – Suflet de Copil

Sala Palatului, București

sâmbătă, 24 septembrie '22, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacolul Suflet de Copil este un spectacol dedicat copiilor ce prezintă magia și bucuria copilăriei.

În data de 24 SEPTEMBRIE 2022 pentru aproximativ 2 ore vă invităm împreuna cu cei mici să vă reamintiți ce înseamnă să fii
copil și sa uităm “ TIMPUL” Visele și emoțiile aprinse prind viață pe scena Sălii Palatului iar caruselul de zâmbetele și chicote adună în suflete fericire, bucurie și emoție pentru fiecare spectator în parte indiferent de vârstă.


Invitații în cadrul spectacolului ce vor întregii aceasta poveste magică sunt Ana Beregoi, Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Așa ca vă așteptăm cu mic cu mare la un SHOW dedicat inocenței și purității.


Alina Sorescu cântă de la 4 ani, de când Ioan Luchian Mihalea a selecționat-o în grupul MiniSong. A câștigat concursuri și festivaluri de muzică pentru copii, iar la 10 ani a lansat primul album. A cântat pe cele mai importante scene din țară dar și din afară, lansând 4 albume muzicale.


În 2011 a lansat Atelierul de Muzica și Prezență Șcenică pentru Copii. A evoluat treptat și a devenit un reper în lumea celor mici, astfel trupa ei s-a definit tot mai mult și se cheamă acum "Picii lu' Soreasca". Alături de ea, la cursuri și pe scenă, picii devin artiști implicit
capată încredere în ei și ajung să se simtă în lumina reflectoarelor ca acasă.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.