Bilete Alina Manole - necantate - 14 aug '20, ora 19:00 - Quantic

Alina Manole - necantate

Quantic, București

vineri, 14 august '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alina Manole cântă foarte rar singură și mai ales atunci când are nevoie de energiile pe care o chitară, o voce și un public aproape îi pot da cel mai potrivit ecou drumului ei muzical.

Oricum, ”fata cu Luna Pătrată” este o ecepție de la rețetele muzicale ale cantautorilor. Nu cântă despre Dragostea perfectă, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă, vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale sau închide în cutii amintiri cu amanți și relații interzise.

Conceptul de concert se numește ”Necântate” - definiție generică, ce include nu doar piesele deja cunoscute pe de rost, ci și cele de sertar, care ajung să vadă mai rar sau deloc lumina inimii spectatorilor.

De obicei, în București, există o apariție anuală single. În acest an de haos, apariția anuală (inițial programată pe 12 martie) a fost amânată până la acea dată și în acel loc care să corespundă unor condiții de siguranță optime pentru spectatori. Prin urmare, cu inima toată și cu asumare de reguli, ”Necântate” se va desfășura vineri, 14 august 2020, în Grădina de Vară a Clubului Quantic din București.

Accesul spectatorilor se face începând cu ora 19:00.

Numărul de locuri disponibile a fost limitat în condițiile legii, pentru siguranța și confortul spectatorilor.

Mai multe informații despre Alina Manole
www.alinamanole.ro 

facebook.com/AlinaManoleOficial 


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.