Bilete Alina Manole< - Concert de final de an - 15 dec '22, ora 19:00 - Coffee Shop Constitutiei

Alina Manole< - Concert de final de an

Coffee Shop Constitutiei, București

joi, 15 decembrie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei care vin la concertele de final de an ale Alinei Manole s-au obișnuit, de 13 ani încoace, să primească câte un dar și să îi audă poveștile și și colindele. Anul acesta, la epilogul anului muzical se adaugă un preview de album nou, de ascultat, discutat și povestit mai departe. Și, pentru că planetele se aliniază perfect pe cerul Lunii Pătrate, în ecuația serii va fi cel puțin o surpriză despre care vom mai șușoti până în decembrie.

Pentru o astfel de încheiere specială a lui 2022, Luna Pătrată transformă sala de concerte Coffee Shop Constituției într-un salon elegant, cu un număr ales de fotolii disponibile. Inima fiecărui ”lunatic” ce va veni la concert va fi protejată, răsfățată, pregătită pentru sărbători. Cei care au mai fost la concertele Alinei știu deja asta, cei care abia acum gustă miracolul de live al artistei vor întreba cu siguranță: ”când ne mai vedem?”. E o dependență fericită!

    

Mai multe informatii despre Alina Manole

www.alinamanole.ro

alinamanole.bandcamp.com

facebook.com/AlinaManoleOficial

instagram: AlinaManoleOficial

 

 Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.