Bilete Alice în țara Craciunului - 13 dec '22, ora 18:00 - Teatrul de Revista Constantin Tanase

Alice în țara Craciunului

Teatrul de Revista Constantin Tanase, București

marți, 13 decembrie '22, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alice în Țara Crăciunului - spectacol caritabil

Spectacolul este caritabil, dedicat copiilor cu abilități înalte, si reprezintă cea de-a 3-a producție teatrala a Asociației de Tineret pentru Educație și Prietenie, ONG implicat in susținerea educației copiilor prin arta.
„Alice în Ţara Crăciunului” - un spectacol de teatru pentru intreaga familie. Pe 13 decembrie, ora 18.00 la Teatrul de Comedie Constantin Tanase, in regia lui Lajos Kristof, spectacolul senzorial va surprinde simturile spectatorilor prin mijloace teatrale, cu proiectii videomapping, momente umoristice, dar si profunde, aruncand spectatorul intr-o lume ireala, a bizarului si a straniului.
 
O piesa plina de suspans, unde, chiar de ai citit nuvela „Alice in tara minunilor”, vei fi mereu nerabdator sa afli ce urmeaza, curios asupra unui univers bizar, in care transformarile lui Alice au ca destinatie aflarea propriului „eu”. 
 
Scenariul a fost adaptat de Lajos Kristof, el insusi avand o viata de poveste, cu transformari ale destinului deja prescris. Lajos Kristof, copilul rebel al sistemului, ramas alaturi de copii si fiindu-le atat profesor, cat si mentor.
 
Traseul initiatic al personajului principal este insotit de pasaje musicale care dau profunzime si armonie. Si, totusi, scenariul sparge granita irealului, dar nu catre real, ci combina uluitor povestea clasica cu Magia si Spiritul Craciunului.
 
Flamboaiant si fantezist totodata, spectacolul pastreaza, totusi, candoarea copiilor si uneste, intr-un final, toti participantii actului artistic, fie actori ori spectatori, catre o cauza comuna, sensibila, umanitara, aducandu-si contributia la baza educatiei prescolare.