Bilete Alexu and The Voices Inside vine la tine. În boxe, căști și pe ecran - 13-16 aug '20 - Online

Alexu and The Voices Inside vine la tine. În boxe, căști și pe ecran

Online, Romania

13-16 august '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Proiectul The Voices Inside a pornit din dorința de a încuraja ascultătorii să își asculte mai des vocea interioară. Voce care îi îndeamnă să își urmeze visurile. În felul acesta, Alexu a ajuns să lanseze două EP-uri indie-folk: „23 Minutes of Fame” și „Luminescence”, într-un singur an.

În recitalul live, emoția și pasiunea sunt cele care predomină, reușind să dureze puțin mai mult cu ajutorul pedalei de Loop. Astfel, mesajul pieselor ajunge direct către public prin armoniile create și beat-urile simple de chitară.

 

Noul material discografic, intitulat "The Struggle of Living Pure at Heart”, reprezintă albumul concept scris de Alexu and The Voices Inside, și relatează experiența adolescentină a fiecărei voci interioare. Cum au prins curaj, cum au prins glas, cum au renunțat la teamă și au decis să facă pact cu trecutul. Au învățat să trăiască în moment iar fiecare formă a fricii și a furiei a fost luată în parte și colorat peste. Speranța juvenilă a fost ușor de transmis prin luminile orașului pentru că ele au rămas mereu acolo. Ascultând astfel vocea interioară, vom deprinde bucuria de a trăi viața din plin.

 

Așadar, adunați nu mai mult de 4 prieteni și ascultați împreună concertul de acasă sau din parc, cu un suc sau o bere-n mână, ca pe vremuri.

Perioada prin care am trecut și încă trecem a afectat și industria muzicală, după cum bine știm cu toții. Alexu are nevoie de susținerea voastră; iar voi puteți să îl ajutați cumpărând un bilet neobligatoriu.

Ne vedeți joi, 13 august, începând cu ora 20:00 fix! Aici: https://www.music-hub.ro/live.