Bilete Alexandra Usurelu: Usor Jazz - 30 iul '20, ora 20:00 - Teatrul de Vara Mihai Eminescu

Alexandra Usurelu: Usor Jazz

Teatrul de Vara Mihai Eminescu, București

joi, 30 iulie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Concertul Alexandra Ușurelu, ce trebuia să aibă loc pe 28 martie 2020 la Sala Gloria din București, se reprogramează pentru data de 30 iulie 2020, la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” din București. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea.

Alexandra Ușurelu revine în fața publicului său după o pauză de trei luni în contextul pandemiei de COVID-19 și anunță primul concert live din București, ce va avea loc pe 30 iulie 2020, la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” din București, începând cu ora 20:00.

Invitat special în concert este trompetistul Sebastian Burneci. 

​Alexandra transmite un mesaj ascultătorilor săi:

Îmi este dor de oameni, de caruselul interior pe care îl simțeam înaintea fiecărui concert, de cele două perechi de lumini de pe fiecare scaun din sala de concert, îmi este dor de bolta senină pe care o trăgeam peste noi la unele cântece, de valul de energie existent numai între pereții spectacolului viu, de fiecare îmbrățișare dăruită... Îmi este dor să închid ochii și să simt genele umede la final de concert... Îmi este dor de voi! Să fim din nou față în față, să cântăm din nou împreună? Acesta este cel mai frumos vis. Abia aștept să-l trăim împreună.”​​

Melodiile care au emoționat profund publicul în turneele sale din teatre sunt puse acum în scenă cu rafinate sonorități de jazz clasic, în cea mai complexă prezentare a lor.

Instrumentiști remarcabili ai scenei de jazz și membri ai orchestrelor naționale de prestigiu o vor acompania pe Alexandra Ușurelu în concertul din 30 iulie, de la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” din București.

 Cu același sarm al artistei și aceeași căldură transmisă către public de pe scenă, seria de concerte “Ușor Jazz” are o producție de concert discretă, dar la fel de impresionantă. 

”Muzica pe care Alexandra Ușurelu o aduce este pentru întuneric spart din loc în loc de veioze, pentru umbrele colorate ale sufletului, pentru singurătate în casă, pentru seara, pentru un pahar de vin în companie de gând molcom, pentru chipurile frumoase din noi. E o muzică de făcut tihnă pe dinăuntru.” - Marius Constantinescu, jurnalist 

Alexandra Ușurelu este un nume ce garantează o anume ținută artistică, într-un context muzical lipsit de consistență. “Ușor Jazz” este puntea muzicii complexe către un public larg, dar din ce în ce mai interesat de alternative artistice. 

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE
 
• Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală).
• Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
• Persoanele își vor dezinfecta mâinile cu dezinfectant care va fi pus la dispoziție de către organizator.
• Fiecare bilet are alocat un pătrat în interiorul căruia este permis accesul a 2, 3 sau 4 persoane (după caz).
• Ieșirea din zona alocată se poate face doar în următoarele situații: aprovizionare cu mâncare / băutura din zonele special amenajate, deplasarea la toaletă, urgență medicală sau pentru părăsirea definitivă a zonei de eveniment.
• Pentru a evita aglomerația în punctele de vânzare, o singură persoană din pătrat va efectua aprovizionarea pentru tot grupul.
• În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minim 1,5m și vor purta mască (medicală sau nonmedicală).


REGULAMENT DE ACCES

• Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanțării de prevenție de 1,5 m între persoane.
• Fiecare participant își va dezinfecta mâinile la intrarea în zona de eveniment și va permite monitorizarea temperaturii.
• Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală)
• Persoanele care refuză dezinfectarea mâinilor sau monitorizarea temperaturii, cât și cele care înregistrează o temperatură mai mare de 37.3℃ nu vor avea acces în locație. În aceste cazuri, nu se returnează contravaloarea biletului de acces.
• Este interzis accesul în locație cu băuturi / alimente din afara spațiului de eveniment.
• Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a drogurilor.

Ultimele bilete disponibile se pot achiziționa pewww.iabilet.ro și în rețeauaiabilet.ro/retea.