Bilete Alexandra Ușurelu la Teatrul Național București, Sala Studio - 19 mar '18, ora 20:00 - Teatrul National Bucuresti

Alexandra Ușurelu la Teatrul Național București, Sala Studio

Teatrul National Bucuresti, București

luni, 19 martie '18, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 19 martie 2018, Alexandra Ușurelu va susține la Teatrul Național din București o nouă reprezentație a mult așteptatului concert ”Lumea, cum ai vrea să fie”.

”Lumea, cum ai vrea să fie” este o nouă producție spectaculoasă de concert a Alexandrei Ușurelu, distribuția acestuia fiind alcătuită din band-ul său, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal. Materialul muzical prezentat va conține melodii noi, cu sonorități mult diversificate, dar și cântece din vechiul catalog.

Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit fără artificii și acțiuni agresive de promovare să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Pe 19 martie, Alexandra va susține în Sala Studio a TNB o nouă reprezentație a concertului ”Lumea, cum ai vrea să fie”.

Biletele la concertul din 19 martie 2018 costă între 60 și 119 lei, în funcție de categorie.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.