Bilete Alexandra Usurelu cu band live si Muse Quartet la Buzau - 30 sep '17, ora 21:00 - No Limit Buzau

Alexandra Usurelu cu band live si Muse Quartet la Buzau

No Limit Buzau, Buzau

sâmbătă, 30 septembrie '17, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Întoarsă recent din turneul național ”Am să fiu eu casa ta”, desfășurat cu ”casa închisă” în săli de teatre din țară, Alexandra Ușurelu își readuce timp de o oră și jumătate muzica la Buzău, într-un concert aparte alături de band-ul ei și cvartetul de Muse Quartet, o formulă spectaculoasă de 8 muzicieni.

Pe 30 septembrie, la ora 21, Alexandra Ușurelu va concerta in clubul No Limit din Buzău, unde va prezenta mai multe cântece de pe al doilea album, ce urmează a fi lansat la finalul anului 2017, dar și melodii cunoscute, de pe albumul de debut, ”La capătul lumii”.
Biletele sunt puse în vânzare la locația concertului și în rețeaua iabilet.ro, și costă 60 ron (Categoria Premium, ce include CD-ul ”La capătul lumii” cadou*) și 40 ron (Categoria 1, acces general).
Cumpărarea biletelor necesită rezervarea ulterioară a locurilor la numărul de telefon 0723.429.264.
*cd-urile se ridică de la locație în ziua concertului​
-----------------------------------------------------
Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii și acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.
”Deşi este o apariţie relativ nouă pe scena muzicală din România, în doar trei ani şi jumătate Alexandra Uşurelu s-a transformat repede într-o artistă emblematică, nu doar datorită stilului şi talentului său muzical, dar mai ales graţie naturaleţei sale şi a versurilor încărcate de candoare. Alexandra Uşurelu este însăşi îndemnul la armonie, simplitate şi blândeţe, iar muzica sa ne învaţă că frumuseţea izvorăşte tocmai din lucrurile simple. Mereu dedicată publicului său şi mereu spirituală, Alexandra Uşurelu este o artistă după care peisajul muzical românesc tânjea de multă vreme.” - Iulia Popa, redactor iConcert.ro
www.alexandrausurelu.ro
https://www.facebook.com/AlexandraUsurelu/
-----------------------------------------------------
Alexandra Uşurelu a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon.
A urmat „La capătul lumii”, primul său album, distins cu premiul ”Cel mai bun album al anului 2015”.
Mircea Vintilă, Dan Byron, Bobby Stoica, Mariano Castro, Blue Noise, Vunk, Narcisa Suciu, sunt doar câţiva dintre muzicienii cu care Alexandra Uşurelu a împărţit scena. ”Ceva se întâmplă cu noi”, „Acesta-i sufletu meu” sau „La capătul lumii” sunt câteva din cele mai iubite melodii ale sale.

Cu câteva luni înainte de a lansa primul album, Alexandra Ușurelu susține primul său concert cu o orchestră simfonică, eveniment care se bucură de mare succes și devine o tradiție în luna ianuarie a fiecărui an, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

După ce lansează în decembrie 2014 albumul său de debut, “La capătul lumii”, Alexandra Uşurelu este triplu nominalizată de Societatea Română de Radiodifuziune la cea de a XIII-a ediţie a Galei Premiilor Muzicale Radio România, la categoriile “Cel mai bun debut”, “Cel mai bun album” şi ”Cel mai bun duet” (pentru “Ceva se întâmplă cu noi”, duetul cu Mircea Vintilă).

La invitaţia Televiziunii Naţionale, Alexandra a reprezentat România la Festivalul Muzical Internaţional Turkcevizyon în septembrie 2013.
Dragostea faţă de copii o determină să lanseze în 2011 proiectul caritabil "În dar pentru copii", dar şi să se implice în calitate de Ambasador în cauza umanitară Europa FM "Nu eşti singur". De altfel, în 2013, 2014 și 2016 face parte din juriul concursului pentru copii ”Talent Show”, organizat de Şcoala Internaţională Olga Gudynn.

În primăvara anului 2015 pornește în turneul maraton ”Înconjurul Lumii” (24 oraşe), în deschiderea Trupei Vunk, ocazie cu care vede România altfel, și impresionată de defrisările masive ilegale din țară, se implică în campania de împădurire națională ”Plantăm fapte bune în România”, ce și-a propus plantarea a 1.000.000 de puieți într-o singură zi. În sprijinul campaniei lansează videoclipul melodiei ”Prețul corect”.

La începutul anului 2016, Alexandra Usurelu a fost singurul artist român cu două turnee susținute în paralel: turneul ”Povestesti si Călătorești la Cărturești”, desfășurat în toate orașele din tară unde există librăriile Cărturești, și turneul ”PUR”, împreună cu band-ul său și cvartet de coarde în săli de spectacol din tară.

Pe 30 ianuarie 2017, Alexandra Ușurelu susține în aceeași zi două concerte simfonice sold-out la Teatrul Național din București. Spectacolul “Am să fiu eu casa ta“, pus în scenă în Sala Mare a TNB, a devenit rapid un reper de bun simț și calitate. Pentru prima oară, Alexandra duce și în țară acest concept de concert în primăvara anului 2017, împreună cu band-ul său și o orchestră de cameră, alături de care interpretează atât compoziţii noi, cât și cele mai de succes cântece de pe albumul său de debut, ”La capătul lumii”.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.