Bilete Alexandra Ușurelu - concert extraordinar la Teatrul Național din Iași - 14 feb '19, ora 20:00 - Teatrul National Vasile Alecsandri - Opera Națională Iași

Alexandra Ușurelu - concert extraordinar la Teatrul Național din Iași

Teatrul National Vasile Alecsandri - Opera Națională Iași, Iasi

joi, 14 februarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Alexandra Ușurelu - concert extraordinar la Teatrul Național din Iași, Sala Mare.

Alexandra Ușurelu, artista care surprinde prin simplitate și emoție, continuă tradiția și își invită ascultătorii pe 14 februarie 2019 în grandiosul Teatru Național “Vasile Alecsandri” din Iași, la un concert eveniment!

Concertul va avea un parcurs interesant, desfășurându-se în două acte, cu schimbare de decoruri, o premieră în concertele Alexandrei Ușurelu. 

O altă premieră va fi audiția integrală a mult-așteptatului nou album de studio al artistei, pe care aceasta a ales în mod special să-l cânte live pentru prima oară la Iași.

Distribuția scenică o va aduce pe Alexandra Ușurelu în mijlocul ieșenilor pentru al patrulea an consecutiv în data de 14 februarie alături excepționalii instrumentiști din band-ul său și cvartetul de coarde Muse Quartet.

Biletele la concert se găsesc la Agenția de bilete a Teatrului Național Iași și în rețeaua iabilet.ro, în format electronic, pe www.iabilet.ro, și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Casa de balet, Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii - 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) și la terminalele Selfpay din toată țara.

Online, pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange, cu plata la sfârșitul lunii, sau ramburs, cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.