Bilete Albă ca zăpada @ Grădina Urbană Km0 - 30 iul '22, ora 11:00 - Gradina Urbana Km 0

Albă ca zăpada @ Grădina Urbană Km0

Gradina Urbana Km 0, București

sâmbătă, 30 iulie '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O poveste clasică, cunoscută în lumea întreagă, este pusă în scenă în versuri, cu mult umor și muzică antrenantă. Copiii descoperă pe parcursul spectacolului diferența dintre rău și bine, învățând să aprecieze legăturile de familie. Dragostea parinților este nemărginită și trebuie apreciată la adevărata valoare de către copii, mama vitregă fiind evident personajul negativ care generează conflictul.

Prietenia și mila sunt elemente de bază in scenele dintre Albă ca zăpada si Vânator sau cei șapte pitici, iar copiii vor invăța ce sunt si cum se manifestă aceste sentimente (emoții) empatizând cu eroina principală. Ca in orice poveste clasică, dragostea invinge iar răutatea nu ramâne nepedepsită.

Actorii vor da viață personajelor: Prezentatorul, Mastera, Alba ca zăpada, Vânatorul, Prințul, Cei șapte pitici

Spectacol lde teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu Spectacole la Gradina Urbană Km0 (Strada Batiștei 14, București, Sector1 – în spate la Intercontinental)

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
  • Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

 

Powered by Teatru la Cinema

#caravanacuspectacole

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.