Bilete Albă ca zăpada @Diverta Lipscani - 4 dec '22, ora 17:00 - Diverta Lipscani

Albă ca zăpada @Diverta Lipscani

Diverta Lipscani, București

duminică, 4 decembrie '22, ora 17:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

O poveste clasică, cunoscută în lumea întreagă, este pusă în scena în versuri, cu mult umor și muzică antrenantă. Copiii descoperă pe parcursul spectacolului diferența dintre rău și bine, învățând să aprecieze legăturile de familie. Dragostea părinților este nemărginită și trebuie apreciată la adevărata valoare de către copii, mama vitregă fiind evident personajul negativ care generează conflictul.

Prietenia și mila sunt elemente de bază în scenele dintre Albă ca zăpada si Vânator sau cei șapte pitici, iar copiii vor invăța ce sunt si cum se manifestă aceste sentimente (emoții) empatizând cu eroina principală.

 

Ca in orice poveste clasică, dragostea invinge iar răutatea nu ramâne nepedepsită.

 

Actorii vor da viață personajelor: Prezentatorul, Mastera, Albă ca zăpada, Vânatorul, Prințul și Cei șapte pitici

 

Spectacol de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

Durata: 45 de minute

 

Un spectacol pus in scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole @ Diverta Lipscani (Centrul Vechi, Strada Lipscani nr. 30-34, București, Sector 3).

 

Powered by Teatru la Cinema
#caravanacuspectacole

 

Alte mențiuni:

Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

 


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.