Bilete Aladdin și lampa fermecată la Rowa Garden - Parc Herăstrău - 27 iun '21, ora 11:00 - Rowa Garden - Grădina Urbană Herăstrău

Aladdin și lampa fermecată la Rowa Garden - Parc Herăstrău

Rowa Garden - Grădina Urbană Herăstrău, București

duminică, 27 iunie '21, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Una din cele mai frumoase povești din "O mie si una de nopți" este cu siguranță Aladdin și lampa fermecată.

Aladdin, personajul principal din poveste, este un tânăr sărac, dar curajos si cinstit. Căutând ceva de lucru, întâlnește un negustor care îi propune, pentru câțiva bănuți, să-i aducă o lampă dintr-o peșteră. Din păcate, negustorul se dovedește a fi un vrăjitor de temut și, după ce primește lampa fermecată de la Aladdin, îl închide pe acesta în peșteră. Cu ajutorul duhului din lampă, Selim, vrăjitorul cel rău, pune stăpânire pe palat și pe toate bogățiile din regat. Maimuțica Mufide recuperează lampa fermecată, iar vrăjitorul cel rău este pedepsit. 

Copiii vor învăța de la Aladdin și de la celelalte personaje cât de importante sunt prietenia adevărată, cinstea și curajul.
Actorii vor da viață personajelor: Aladdin, Jasmin, Maimuțica Mufide, Papagalul Parot, Selim negustor, Selim vrăjitorul cel rău și Seherezada.

Durata: 45 de minute

 

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana Teatru la Cinema la Rowa Garden – Parc Herăstrău.

 

Rowa Garden: Parc Herăstrău, Bucuresti

Googlemaps - https://g.page/rowagarden?share

 

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

Prezentarea la locație se poate face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.

Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) si respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație. Masca trebuie să acopere gura și nasul.

Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea in locatie.

Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, cu distanta de 1,5 m intre scaune. Mesele sunt situate la o distanță de minimum 2 m între ele. 

Alte mențiuni:

Biletele la acest spectacol se pot achiziționa exclusiv online.

Pretul bilete: Copii – 35 lei, Adulti -35 lei. Pentru copiii de peste 1 an se achita bilet.

Fiind un spaţiu în aer liber, în cazul in care va ploua, va funcţiona următoarea regulă:

  • dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează, contravaloarea bileteleor se va restitui de catre platforma de unde au fost achizitionate.
  • dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.