Bilete Lampa lui Aladdin la Grădina Urbana Km0 - 18 iun '22, ora 11:00 - Gradina Urbana Km 0

Lampa lui Aladdin la Grădina Urbana Km0

Gradina Urbana Km 0, București

sâmbătă, 18 iunie '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un spectacol muzical cu păpuși inspirat și adaptat din cartea "O mie și una de nopți" ...

... acțiunea centrându-se pe un tânar sărac din regatul Agrabah care este solicitat de un vrăjitor pentru găsirea unei lămpi de ulei ascunsă intr-o peșteră impreună cu diverse comori.

Observă din intâmplare că lampa deține puteri magice și cu ajutorul acesteia el și mama lui devin foarte bogati. Mai tarziu, o cunoasșe și se indrăgostește  de prințesa Budur, fiica sultanului cu care se căsătoreste. Totul nu se sfârșesște aici deoarece Vrăjitorul nu renunță la ideea de a avea lampa fermecată si de a stăpâni lumea ceea ce transformă totul intr-o  poveste fermecătoare, plină de intrigi, dragoste si emoții. 

Actorii vor da viață personajelor: Aladdin, Vrăjitorul ,Duhul cel bun, Duhul Vrăjitorului ,Mama lui Aladdin ,Vânzătorul ,Prințesa Budur , Servitoarea Prințesei Budur, Sultanul  și Vizirul.

Spectacol de teatru cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Grădina Urbană Km0 - Strada Batistei nr 14, București (în spate la Intercontinental)

Powered by Teatru la Cinema

#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 35 lei -copii, 35 lei - adulti. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
  • Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de le locatie înainte de inceperea spectacolului in funcție de locurile disponibile.  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.