Bilete Aladdin si lampa fermecată la Artist Café - 25 mai '19, ora 11:00 - Artist Café

Aladdin si lampa fermecată la Artist Café

Artist Café , București

sâmbătă, 25 mai '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Una din cele mai frumoase povești din "O mie si una de nopți" este cu siguranță Aladdin și lampa fermecată.

Aladdin, personajul principal din poveste, este un tânăr sărac, dar curajos si cinstit. Căutând ceva de lucru, întâlnește un negustor care îi propune, pentru câțiva bănuți, să-i aducă o lampă dintr-o peșteră. Din păcate, negustorul se dovedește a fi un vrăjitor de temut și, după ce primește lampa fermecată de la Aladdin, îl închide pe acesta în peșteră. Cu ajutorul duhului din lampă, Selim, vrăjitorul cel rău, pune stăpânire pe palat și pe toate bogățiile din regat. Maimuțica Mufide recuperează lampa fermecată, iar vrăjitorul cel rău este pedepsit.

Copiii vor învăța de la Aladdin și de la celelalte personaje cât de importante sunt prietenia adevărată, cinstea și curajul.
Actorii vor da viață personajelor: Aladdin, Jasmin, Maimuțica Mufide, Papagalul Parot, Selim negustor, Selim vrăjitorul cel rău și Seherezada.
Spectacol de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârste între 3-7 ani.
Durata: 45 minute.

Rezervări la +40 756 777 577

Ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea sosirii la spectacol. Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sala cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru a avea timp să vă comandaţi băutura preferată de la Artist Cafe.

Pentru a le asigura o bună vizibilitate celor mici, vă rugăm să îi lăsați pe ei să stea în față-central dacă este posibil, iar părinții să se așeze în partea din spate a sălii sau lateral.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.