Bilete Akral Necrosis si Spinecrusher in Hidden - 1 iun, ora 20:00 - Hidden- The Social Space

Akral Necrosis si Spinecrusher in Hidden

Hidden- The Social Space, București

sâmbătă, 1 iunie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Presale

Mai sunt doar 14 bilete disponibile

60 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Akral Necrosis a decis sa lanseze primul album live in locul in care a fost inregistrat, adica in Hidden – The Social Space din Bucuresti. Concertul are loc pe 1 iunie 2024. Spinecrusher sunt invitati sa deschida ostilitatile, revenind pe scena intr-o noua componenta.

Prezenta va fi limitata la un numar de 60 de participanti, iar biletele pot fi achizitionate de pe iabilet.ro la pretul de 60 de lei.
Hidden este amplasat pe: Doamna Chiajna 26, la 5 minute de statia de metrou Timpuri Noi.
Dupa concertele celor doua trupe, seara va continua in gradina Hidden in compania unui playlist facut de Octav Necrosis.
Akral Necrosis - Live in Hidden se lanseaza in format fizic via Romanian Black Metal Elite ca serie limitata de casete audio facute in mod profesionist. Materialul a fost imprimat in afara tarii pe casete negre cu design printat, cu jcard de calitate, in carcase cu usita neagra. Caseta contine si recitalul de pian semnat DaousDava din aceeasi seara, 23 Iunie 2023.
Tirajul este limitat la 75 de bucati si poate fi precomandat la [email protected] sau pe pagina de facebook cu un mesaj privat.
Inregistrarea a fost facuta pe 23 Iunie 2023, cand Hidden – The Social Space a gazduit o seara speciala conceputa in jurul unui concert Akral Necrosis special alaturi de un recital la pian semnat DaousDava. Cadrul a fost unul restrains si privat, iar trupa considera ca a oferit una dintre cele mai bune perfomante live. Chitarele urla prin amplificatoare, Filip loveste tobele cu sete, iar Octav Necrosis tipa din adancul plamanilor.
Asculta doua piese de pe album: https://akralnecrosis.bandcamp.com/album/live-in-hidden

Death thrasherii bucuresteni Spinecrusher revin dupa o pauza indelungata cu o noua componenta. Cu ocazia acestui show de comeback din Hidden, trupa urca cu doi component noi pe scena, Mikael in spatele setului de tobe si Marius la bas. Practic, cei doi ies direct din “tabara de antrenament” gata de actiune!
Spinecrusher are la activ doua materiale, EP-ul “Hellthrash” din 2013 si albumul de debut din 2016, “Crypts of Slaughter”.

Adresa: Doamna Chiajna 26, la 5 minute de statia de metrou Timpuri Noi.a