Bilete Ada Milea | Concert în 4 | Grădina Urbană - 21 iul '21, ora 19:00 - Gradina Urbana Km 0

Ada Milea | Concert în 4 | Grădina Urbană

Gradina Urbana Km 0, București

miercuri, 21 iulie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În Iulie ne pregătim de tot ce-i mai frumos! ADA MILEA va susține pentru prima dată un concert în Grădina Urbană, și nu oricum!
Pregătiți-vă de un Concert în 4 cu:
Bobo Burlăceanu
Anca Hanu
Cristi Rigman și...ADA MILEA!
Ada Milea s-a născut la Tg.Mures în 5 august 1975. A absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Tg. Mureş, “Actorie” și a avut numeroase concerte în țară și în Marea Britanie, Statele Unite, Franţa, Belgia, Spania, Germania, Elveţia, Olanda, Italia, Suedia, Polonia, Ungaria, Israel, Finlanda şi Republica Moldova. Ada a colaborat cu mari regizori (Alexandru Dabija, Radu Afrim, Mihai Maniuțiu, David Esrig, Theodor Cristian Popescu, Cristi Juncu, Sorin Militaru, Felix Alexa) pentru muzica unor spectacole de teatru.
A câștigat numeroase premii, printre care și Premiul special al juriului” la câteva festivaluri internaționale de teatru (pentru muzica unor spectacole), câteva premii la câteva festivaluri de muzica folk, “Premiul Criticii” la Gala UNITER 2006, “Premiul pentru muzică de teatru” la Gala UNITER 2008.
 
Bobo Burlăeanu a terminat în 1998 clasa de informatică a Liceului Teoretic "Grigore Ghica Vv." din Dorohoi. În 2002 este absolvent al Facultății de Biologie din cadrul Universității "Al. I. Cuza" din Iași, iar între 2007 și 2011 studiază Regie de film la Universitatea Hyperion din București.
În 2001 formează trupa Fără Zahăr și debutează în cenaclul folk Moldavia. Primul album apare în 2003 și se numește Episodu' unu: Amenințarea faitonului. Urmează albumele Episodu' 2 de la Dorohoi și Neamul lui Peneș Curcanul. Între 2004 și 2012 semnează, alături de Bobi, rubrica Voi n-ați întrebat, Fără Zahăr vă răspunde în Suplimentul de cultură. O parte din texte sunt publicate în volumul Voi n-ați întrebat, Fără Zahăr vă răspunde, de Bobi și Bobo, apărut la Editura Polirom în 2006. Anul 2020 marchează apariția unui nou disc Fără Zahăr, intitulat Comedie Amăruie.
 
Anca Hanu din 2006 este actriţă pe scena Teatrului Naţional din Cluj şi a jucat în peste 20 de spectacole sub îndrumarea unor regizori ale căror indicaţii fiecare actor şi-ar dori să le urmeze măcar o dată în carieră. Anca Hanu este una dintre aceste actriţe privilegiate al cărei talent l-am remarcat fiecare dintre noi, fie în rolul bufonului sau al Cordeliei din „Regele Lear”, în rolul Aglaiei din „Idiotul”, în rolul Sânzianei, a Babei Catrina şi a Zânei din „Sânziana şi Pepelea” sau în rolul Sirenei din „Insula”.
 
Cristi Rigman s-a născut pe 17 iulie 1980, Alba-Iulia și este licenţiat în actorie, Departamentul de Teatru al Facultăţii de Litere, Universitatea „Babeş-Bolyai" Cluj, promoţia 2002, clasa prof. Miriam Cuibus. Angajat al Teatrului Naţional din Cluj din anul 2003, Cristi Rigman a câștigat numeroase premii, printre care și Premiul pentru cel mai bun actor în rol principal, Cristian Rigman pentru rolul Jakub Kac.
Salvează-ți data în calendar și hai la terasă! 
Eveniment în parteneriat cu Carlsberg, Domeniile Sâmburești și Aqua Carpatica
____________________________________________
Miercuri | 21 Iulie | Greet: 19:00
Strada Batiștei nr. 14 (în spatele hotelului InterContinental)
Bilet: 75 Ron (primele 70 bilete) | 100 Ron Door

#Informatii 
  • Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
  • Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.
  • Rezervarile sau biletele cumparate de mai putin de 4 persoane vor fi asezate la mese cu alti participanti care au cumparat bilet, in limita locurilor disponibile si cu nu mai mult de 4 persoane/masa.
  • Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
  • Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.
  • Avand in vedere dispozitiile legale date de Guvernul Romaniei in contextul pandemiei de COVID-19 va informam si va rugam sa cooperati in respectarea tuturor normelor impuse.
  • Va informam totodata ca intreg staff-ul locatiei, precum si partenerii sunt instruiti corespunzator pentru aplicarea regulilor si va rugam sa colaborati cu acestia pentru a respecta intocmai dispozitiile legale.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.