Bilete Ada Kaleh at Midi - 24 oct '20, ora 23:00 - Club Midi

Ada Kaleh at Midi

Club Midi, Cluj-Napoca

sâmbătă, 24 octombrie '20, ora 23:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Data mentionata pe eveniment este temporara. Aceasta data nu este stabilita oficial si nu este data FINALA. Revenim cu data oficiala curand!

Ada Kaleh, pe numele său real Iulian Cuculea, este un DJ și producător român, fondatorul casei de discuri vinyl-only Ada Kaleh România.

Techno și minimal sunt ingredientele principale în creațiile lui, însă printre ele își fac loc mai multe influențe și elemente din natură, totul pentru a da un sentiment organic în piesele sale, creând astfel un soundscape imersiv.

10 release-uri poartă numele Ada Kaleh iar printre cele mai interesante se numără: Devotare / Diafan, Introspecție, Zâna Zorilor sau Dene Descris. Pentru coperțile discurilor sale, Ada Kaleh lucrează cu artiști autohtoni precum Anita Frâncu sau Horațiu Lazăr.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX,Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.