Bilete Action. On mental health - 8 dec '19, ora 16:00 - Arcub

Action. On mental health

Arcub, București

duminică, 8 decembrie '19, ora 16:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Action. On Mental Health este o proiecție de scurtmetraje care au ca subiect sănătatea mintală. Evenimentul este realizat de Fundația Estuar în parteneriat cu Short Film Breaks și Mental Health Europe și are loc pe 8 decembrie, de la ora 16:00, la ARCUB Gabroveni.

Scurtmetrajele proiectate la eveniment au fost selectate de echipa Estuar dintre peste 150 de filme înscrise la categoria Best Mental Health Short Film, deschisă în premieră la ediția din acest an a festivalului Short Film Breaks. Produse în țări precum Australia, Belgia, Brazilia, Canada, Croația, Franța, Germania, Iran, Irlanda, Marea Britanie, Olanda, Rusia, Slovenia, Suedia, Statele Unite ale Americii și Ungaria, scurtmetrajele acoperă diferite genuri, precum dramă, experimental, animație sau comedie și au bugete cuprinse între 100 și 30.000 de dolari.

Filmele nu beneficiaza de traducere in limba romana, ruland doar in limba engleza sau cu subtitrare in limba engleza.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.