Bilete About Us: Vama, Robin and the Backstabbers, Irina Rimes - 21 sep '18, ora 18:00 - Arenele Romane

About Us: Vama, Robin and the Backstabbers, Irina Rimes

Arenele Romane, București

vineri, 21 septembrie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

About Us – 3 concerte mari intr-o zi, cu un singur bilet, plus atmosfera de festival de care ti-e dor.
Vino la Arenele Romane, pe 21 septembrie sa-i vezi pe Vama, Robin & The Backstabbers si Irina Rimes cu cele mai tari momente ale lor.
Vino sa participi la trei concerte pentru minti deschise, pentru oameni care cred ca fiecare tanar si personalitate, fiecare caracter conteaza si trebuie respectat.
 
About Us, o zi alaturi de 3 nume mari din muzica romaneasca si de oameni care seamana cu tine: gasesc mereu o oaza de bucurie in muzica pe care o asculta.
 
Ia o pauză de la toate grijile și problemele și vino la concertul toamnei:  3 super show-uri intr-o zi: About Us – Vama, Robin & The backstebbers si Irina Rimes, ora 18.00, 21 septembrie, Arenele Romane.

Accesul se face începând cu ora 17:00. Programul este urmatorul: 18.00 Jonathan, 19.00 Irina Rimes, 20.15 Robin and the Backstabbers, 22.00 Vama.

Biletele VIP sunt disponibile doar in sectorul K si sunt singurele care asigura si loc garantat.

In restul sectoarelor E, F, G, H, I, J, locurile se ocupa in ordinea sosirii si nu se asigura loc garantat.

Copiii cu varsta sub 10 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Punem la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected].

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.