Bilete Abonamente CSM Bucuresti sezonul 2023/2024 - Sala Polivalenta

Abonamente CSM Bucuresti sezonul 2023/2024

Sala Polivalenta, București

Stoc de bilete epuizat

Detalii

Așteptarea a fost lungă, dar pe măsură! Pentru că sezonul acesta, CSM București vine cu surprize, pentru tine și familia ta, în ceea ce privesc abonamente!

Magia unui meci de handbal se trăiește și se învață încă de mic copil. Primul pas făcut într-o sală de sport, atmosfera incendiară de la un meci de Liga Campionilor și spectacolul de pe teren, sunt printre puținele lucuri care te fac să îndrăgești acest sport!

Noul sezon vine cu mai multe pachete de familie, pentru a te putea bucura împreună cu cei mici, de magia handbalului european adus la București!

Dacă te-am făcut curios, îți prezentăm mai jos toate informațiile necesare despre campania de abonamente 2023/2024:


ETAPE DE ACHIZIȚIONARE

Etapa 1 - Oldies but goldies - începând de astăzi, 19.08.2023, abonații vechi vor avea prioritate, timp de 4 zile, pentru a-și păstra locul avut sezonul trecut. Aceștia își vor putea achiziționa noul abonament doar pe bază de voucher, adică cu ajutorul unui cod QR, pe care aceștia îl vor primi pe adresa de email.

Etapa 2 - New fans in town - După terminarea perioadei din Etapa 1, va începe cea de-a doua etapă, pentru noii iubitori de povești de handbal. Vânzarea va fi publică pentru toți cei care doresc să fie alături de noi în acest an!

 

TIPURI DE ABONAMENTE

 

- Categ 1 - lojele 3 și 4 = 600 lei
- Categ 2 - lojele 1, 5, 6 = 500 lei
- Tribună = 400 lei (F, G, H)
- Peluză = 300 lei (L, M - fără primele 3 rânduri)
- VIP - rândul 1 = 2500 lei 


PACHETE FAMILY


- Pachetele din Loja 1, 2, 5, 6 - Pachet 2 Adulți + 2 copii = 1500 lei
- Pachet 2 Adulți + 1 copil = 1200 lei
- Pachet 1 adult + 2 copil = 900 lei
- Pachet 1 adult + 1 copil = 700 lei
- Pachetele din Tribuna F, G, H - Pachet 2 Adulți + 2 copii = 1200 lei
- Pachet 2 Adulți + 1 copil = 1000 lei
- Pachete 1 adult + 2 copii = 800 lei
- Pachete 1 adult + 2 copil = 600 lei
- Pachetele din Peluza L, M, N - Pachet 2 Adulți + 2 copii = 950 lei
- Pachet 2 Adulți + 1 copil = 650 lei
- Pachet 1 adult + 2 copii = 600 lei
- Pachet 1 adult + 1 copil = 400 lei 


- persoane de dizabilități (primul rând, din M + locurile de jos, din fata peluzei M) = gratuit - pe baza cărții de identitate și a certificatului de handicap

 

*Abonamentele sunt valabile pentru toate meciurile desfășurate, pe teren propriu, în EHF Champions League și în Liga Națională, dar și meciurile din Cupa României, acolo unde CSM București este organizator.
*Abonamentele pot fi folosite atât în Sala Polivalentă, cât și la Centrul Sportiv Apollo. Dacă în timpul acestui sezon, CSM Bucuresti își va derula activitatea în altă sală decât cele prevăzute, se va comunica din timp soluția ideală.
*Abonamentele vor fi trimise în format digital, pe contul clientului de IABILET, dar pot fi și ridicate, la primele meciuri, în funcție de gradul și volumul de productivitate ale acestora.
*Copiii cu vârste de până la 6 ani beneficiază de intrare gratuită, fără a avea însă loc asigurat pe scaun.

 

Pentru informații suplimentare sau dacă întâmpini probleme nedorite, te rugăm să ne contactezi pe adresa de email [email protected].

 

Împreună scriem povești!

#WEARECSMB