Bilete 30.000 de Donuts vandute lunar - Sprijina antreprenorii locali! Dospit zilnic, nimic congelat - Centrul Comercial Park Lake, Centrul Comercial Afi Cotroceni

30.000 de Donuts vandute lunar - Sprijina antreprenorii locali! Dospit zilnic, nimic congelat

Centrul Comercial Park Lake, Centrul Comercial Afi Cotroceni, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Totul va fi bine.

Ne place de-adevaratelea ceea ce facem si cum facem. Mai intai de toate, suntem indragostiti de gust si savoare, asa ca avem grija sa facem combinatiile cele mai delicioase si surprinzatoare.
Ne place sa facem lucrurile cu mainile noastre, asa ca mare parte din pregatirile din bucataria Hello Donuts! se fac de mana. Si nu in ultimul rand, ne place sa vedem cum se intalnesc retetele noastre cu gusturile tale.

In ultimii ani am produs mai mult de 30000 de donuts pe luna si am indulcit tot Bucurestiul. Am creat parteneriate puternice cu furnizori de bauturi racoritoare , de inghetata sau de cafea.  Vindem o cafea buna si o inghetata extraordinara. 
 
Suntem implicati in campanii sociale impreuna cu  diverse fundatii si consideram ca avem obligatia morala sa dam inapoi comunitatii o parte din ce primim de la clienti. Dar, toate astea le stiti deja de pe paginile noastre de comunicare.
 
Astazi poti sustine un antreprenor local pentru a continua productia de Donuts si poti chizitiona un voucher de care te vei bucura imediat cum totul va fi bine.

Intră pe link-ul de mai jos și cumpără unul dintre cele trei variante de vouchere de 30, 40 si 50 lei. Valoarea fiecărui voucher va fi încasat integral în momentul în care putem redeschide punctele de lucru, sub formă de consumație. Insa, desi achiti acum 30 lei vei primi produse de 40 lei. pentru voucherul de 40 lei vei primi produse de 55 lei , iar pentru cel de 50 lei vei primi produse de 70 lei. Acesta este modul nostru in care iti spunem "Multumesc".

Procesul e la fel ca atunci când ai cumpăra un bilet la un eveniment, iar sentimentul e același, pentru că revederea la un donuts cu o cafea buna este un eveniment care nu trebuie ratat.

Sustine afacerile romanesti ! Sustine branduri locale !
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.