Bilete ZMEI3 / Expirat / 13.03 - 13 mar '19, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

ZMEI3 / Expirat / 13.03

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 13 martie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Zmei3 back again in Expirat.

ZMEI3 este un grup muzical româno-german care a creat la Berlin un nou stil - Rough Romanian Soul, care îmbină influențe de folk-jazz cu atitudine punk-rock și cu un sound avangardist cu accente psihedelice.

În anul 2015 trupa ZMEI3 a înregistrat primul album împreună cu producătorul Ian Brennan, laureat al premiului Grammy (Tinariwen). Albumul „Rough Romanian Soul“ a fost înregistrat live și lansat de casa de discuri Six Degrees Records din San Francisco. În 2016, ZMEI3 au cântat pe scena celui mai mare festival de World Music din Marea Britanie, WOMAD, și au susținut o sesiune live la BBC Radio 3, precum și trei interviuri exclusive pentru BBC. În 2017 a apărut în premieră mondială la PRI – Public Radio International din SUA, documentarul „ZMEI3 – A Trip To Transylvania“, regizat de jurnalistul german Roman Rhode de la „Der Tagesspiegel“.

Paula Țurcaș - vocals
Oli Bott - vibes, keys & music
Mihai Victor Iliescu - guitars, lyrics & concept
Arnulf Ballhorn - bass
Agustin Strizzi - drums
+ special guests

Site: https://www.zmei3.com/
YouTube: https://www.youtube.com/c/zmei3
Facebook: https://www.facebook.com/zmeitrei/
Bandcamp: https://zmei3.bandcamp.com/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, sector 3), Casa de Balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin PayPal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.