Bilete Ziua lui Stefan - 9 iun, ora 20:00 - Arenele Romane

Ziua lui Stefan

Arenele Romane, București

duminică, 9 iunie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP

Sectoarele K si E

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

Silver

Sectoarele J, F, I, H, G

Golden Circle

Mai sunt doar 20 bilete disponibile

Acces general
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Connect-R ne-a câștigat inimile încă de la primele piese lansate și ni le-a păstrat până în ziua de azi, oferindu-ne hit după hit! Artistul își va petrece aniversarea a 42 de ani, așa cum ne-a obișnuit, la un super concert susținut la Arenele Romane.

Ce-a de-a cincea ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2024, Connect-R pregătind un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială. 

 

Vor răsuna hituri  precum: „Vara Nu Dorm”, "Lasa-ma sa te...", " Baieti Destepti " , „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”,  „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica Românească și vor crea un spectacol unic și senzațional! 

 

Colegii din breasla muzicală care vor urca pe scenă alături de Connect-R vor fi surprizele pe care artistul le ofera publicului in fiecare an, pentru toți fanii care își doresc să îi fie alături artistului de ziua sa de naștere sărbătorită printr-un concert grandios și fără precedent.  

Aceste preturi ale biletelor sunt valabile in limita locurilor disponibile pentru aceasta campanie de presale!

Copiii cu varsta mai mica de 6 ani nu platesc bilet si pot avea acces doar impreuna cu unul dintre parinti . Parintele trebuie sa detina bilet.