Bilete Workshop Waxing & Sugaring Sibiu - 20 feb '19, ora 10:00 - Exclusive Hotel & More

Workshop Waxing & Sugaring Sibiu

Exclusive Hotel & More, Sibiu

miercuri, 20 februarie '19, ora 10:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Workshop Waxing & Sugaring: tehnici avansate de îndepărtare a firului de par.

 epilarea cu ceara - vom prezenta brandul premium de epilare EpilSense și cel mai nou brand de epilare Sweet, formule unice dezvoltate in exclusivitate pentru Marsali.

 epilarea cu zahar - dezbatem miturile cu privirea la sugaring (ex. sugaringul nu este igienic, nu ai rezultatele așteptate, sugaringul favorizează creșterea firelor sub piele, se lucrează murdar cu pasta de zahăr).

 Îți vom arată ceea ce înseamnă sa lucrezi cu adevărat cu pasta de zahăr.

 tehnica de sugaring - tehnica 6 PAȘI către un SUGARING PERFECT, tehnica dezvoltată in peste 20 de ani experiența de Lina Kennedy, fondatoarea Alexandria Professional.

 kiss waxing - cel mai inovator concept de epilare, este singurul sistem de epilare conceput sa fie economic si 100% igienic.

 produsele pre și post epilare - importanta îngrijirii pielii înainte și după tratamentul de epilare, pentru a oferi cel mai bun rezultat in epilare si cea mai buna condiție a pielii.

 Vino sa ne cunosti, te asteptam plini de entuziasm și cu cele mai pretioase informații despre epilarea profesionala. ❕

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.