Bilete Workshop pentru copii: Colorvelvet - 25 feb '18, ora 11:30 - Beraria H

Workshop pentru copii: Colorvelvet

Beraria H, București

duminică, 25 februarie '18, ora 11:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Duminică, 25 Februarie, cei mici vor avea ocazia să ia parte la un încă un workshop distractiv și plin de culoare. Numărul de locuri este limitat, iar rezervările sunt recomandate!

COLORVELVET este un desen de colorat, realizat în catifea, pe un carton special absorbant ce are proprietatea de a transforma culorile în suprafețe colorate vii și compacte.Gama de produse este formată din tablouri , mape cu elastic, cutii ornament cât și bibliorafturi.

Cu COLORVELVET putem să colorăm într-un mod simplu și la orice vârstă, deoarece desenele noastre cuprind nenumărate tematici.Toate produsele sunt fabricate în Italia (Genova) , respectând toate directivele CEE cât și normele de siguranță.

Acces: ora 11:00

Workshop: ora 11:30


Preț bilet: 25 RON (materialele necesare incluse în preț)

IMPORTANT:

La acest eveniment, adulții nu plătesc bilet și vor fi acomodați într-o zonă separată din care îi vor putea vedea pe cei mici.

 Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică IaBilet (iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toataţara), darşi la Hard Rock Cafe.

- de la intrare în ziua evenimentului (în limita locurilor disponibile)

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- [email protected]