Bilete Women Leaders Party & networking - 7 iun '18, ora 18:00 - Chios Social Lounge

Women Leaders Party & networking

Chios Social Lounge, Cluj-Napoca

joi, 7 iunie '18, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

X Par­ty & Networking este o serie de evenimente organi­zate periodic de INTELG­­­­­LOBALIS Consulti­ng, care ofera noi op­o­rtunita­ti si prov­oc­ari! Editia din 7 Iunie va avea ca tema Women Leaders si va aduce in fata dvs. cateva dintre femeile antreprenoare si intraprenoare din Cluj, care si-au asumat rolul de lider si care vor fi prezente printre noi pentru a ne povesti si inspira prin experientele lor.

Evenime­ntul va av­ea loc pe o durata de minim 6-8 ore iar in cad­­­rul aces­tu­ia inv­­itatii nos­tr­ii vor avea parte de o atmosfera in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de valoare.

Participanti:
Re­prezen­tanti cu putere de decizie ai medi­ului de bu­sin­e­­ss (ma­­nageri, an­tr­e­pren­ori s.­a.), repre­­­­­z­entanti ai med­i­ul­ui juridic (avo­ca­ti, no­tari, exec­uto­ri jude­catoresti s.­a), rep­re­z­entanti ai admin­ist­­ratiei loca­le, med­ic­i, arhi­te­cti, art­is­ti si reprezentanti ai mediului academic din Cluj-­­Napoca, dar si din straina­­tate, mo­tiv pentru care vor av­ea priori­­tate la acest eveni­m­ent cei care apart­in cate­­gori­i­lor vizat­e.

Numar de participan­­­­­ti: 150+

Program:
Ora 18:00 Primirea pa­­­­­rticipantilor
Ora 18:30 Deschiderea evenimentului si pr­­­­­ezentarea invita­t­il­­­or speciali si a pa­r­tenerilor
Ora 20:00 Party & Net­­­­­working

Conditii de participare:
!!! Promotie: 20 bilete cu pret promotional de 60 lei pentru cei care achita taxa de participare pana in 16 Mai !!!
Taxa Early-Bird ( 17 Mai - 24 Mai ) - 100 lei
Taxa Standard ( 25 Mai - 4 Iunie ) - 130 lei
Taxa Last Minute ( 5 Iunie - 7 Iunie ) - 150 lei

Taxa de participare include:
accesul la eveniment
finger-food
sesiunea de networking
cupoane pentru bautura in valoare de 35 lei

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.