Bilete We Singing Colors - lansare album / Expirat / 14.02 - 14 feb '18, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

We Singing Colors - lansare album / Expirat / 14.02

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 14 februarie '18, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 14 februarie 2018 ne vedem la Expirat să ascultăm în premieră albumul „Lone Learner”.

Cei ce cumpără bilet vor primi și albumul pe CD, la intrare, în seara evenimentului.

We Singing Colors este o formație indie pop-folk din București, înființă în 2011.

Pornită dintr-o ambiție de a scoate în față melodia din muzică, în special prin voci, chitară și ritm și cu gândul de a cânta cât mai mult și în locuri cât mai interesante, We Singing Colors a ajung relativ ușor la urechile oamenilor, în țară sau în străinătate.

Îi puteți recunoaște după refrenul de la „Good days, bad days” (https://goo.gl/hCg1kT), fluieratul care se aude încă de când au lansat primul album în 2014, intitulat „Made of wool, made of Heavy Metal” (https://goo.gl/xobKBm).

Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio și pe scena din Spania, Bulgaria și Moldova. Sau un concert în tren, pe cea mai veche cale ferată din România, un live într-o pădure și un duplex București / Melbourne direct din dormitor în fața a câtorva mii de oameni.

Cei șase ani de activitate ai trupei au fost presărați cu mici schimbări, atât de componență, dar și de instrumente, timp în care au lansat mai multe single-uri, însoțite de clipuri. De la „creepy-ul” „Cântec de seară” (https://goo.gl/BMXqq2) regizat de Hypno, până la plutitorul „Get up slowly” (https://goo.gl/tDm2eT) sau de la socialul „Destiny” (https://goo.gl/uJEbWD), până la zgomotosul „Out of the city” (https://goo.gl/ECfPfF).

Ultimii doi ani au fost foarte plini pentru We Singing Colors, trupa concertând neîntrerupt în țară și străinătate, cu înregistrări la Londra, un scurt turneu în Anglia, Japonia și Spania și primul festival internațional, Wilderness 2017. În tot acest timp au fost compuse și piesele celui de-al doilea album, unele din ele fiind deja cântate live într-o formulă sau alta.

YouTube: https://www.youtube.com/user/wesingingcolors/video

iTunes: https://itunes.apple.com/us/artist/we-singing-colors/id793269354

Sara Ledesma este o tânară singer/ songwriter din Castellón de la Plana, Spania. Cu prima ei trupă, Loplop, a scos un EP în 2012, iar după ce a câștigat concursul Dipcas Music Festival în 2016 la secțiunea „solo artist” a lansat primul ei album, „AWARE”, sub numele Sara Ledesma.
 
Cântecele ei livrează în întreg spectrul indie folk, deși întreg materialul e plin de nuanțe și sonorități din zone apropiate muzical, Sara colaborând pentru primul ei album cu mulți muzicieni talentați, ea asumându-și părțile de chitară, voce, glockespiel, ukulele și backing vocals.
 
Blogurile muzicale din Spania au declarat „Goodbye” piesa săptamânii după lansarea de la teatrul Raval din 2017, la care au fost invitați și We Singing Colors.
 
Așa ca e rândul Sarei acum să ne viziteze într-unul din cele mai bune momente în care putea fi în România. Mai multe informații putețo găsi pe pagina ei de Facebook (https://www.facebook.com/saraledesmamusica/), piesele le puteți asculta pe Bandcamp (https://saraledesma.bandcamp.com/), iTunes, Deezer și altele.
 
Second special guest: DBLTRBL - https://www.facebook.com/dbltrblband

RSVP: https://www.facebook.com/events/1491139267587816/

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin PayPal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.