Bilete VITA DE VIE – lansare single si videoclip - 23 mar '18 - Fratelli Studios

VITA DE VIE – lansare single si videoclip

Fratelli Studios, București

vineri, 23 martie '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vița de Vie lanseză un nou single și videoclip, extras de pe partea a doua a albumului ȘASE/ ȘASE, ȘASE(-).

Pentru ȘASE (-) Vița de Vie și-a propus ca fiecare din cele 6 piese care va compune albumul să aibă și un suport video iar rezultatele vor fi pe măsura. Au păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă au simțit nevoia să aducă ceva în plus.
Pe 23 martie, Fratelli va fi gazda evenimentului de lansare al single-ului și videoclipului cu numărul trei extras de pe albumul ce se va lansa în toamna 2018.
Despre Vița de Vie putem să vă povestim multe: că fac muzică de peste 20 de ani, că au lansat 9 albume, dar poate ce-i mai important e că au crescut împreună cu fanii lor și au avut grijăunii de ceilalti. Pentru ei au încercat să țină mereu ștacheta ridicată, iar asta i-a adus în locul pe care îl ocupă azi.
………………………………………………………………………………….
Continuarea tradiției sprijinirii trupelor din noul val a devenit o obligativitate morală pe care noi ne-o asumam. Drept pentru care opening acturile acestui spectacol vor fi realizate de către următoarele trupe:
TOURETTE ROULETTE - https://www.facebook.com/touretterouletteband/
FLESH RODEO - https://www.facebook.com/fleshrodeo/
FRIED FRIEND - https://www.facebook.com/friedfriend/
See you on the dance floor!
………………………………………………………………………………….
Bilete: 60 de lei pana pe 15 martie // 70 de lei până pe 23 martie și la locatie, în limita disponibilității

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.