Bilete Veronica - 17 feb '19, ora 17:30 - Teatru la Cinema (Cine Globe din Auchan Titan)

Veronica

Teatru la Cinema (Cine Globe din Auchan Titan), București

duminică, 17 februarie '19, ora 17:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Veronica primește în dar de ziua ei, de la Zâna Păpădiilor, o trăistuță fermecată, care îi va îndeplini orice dorință.

Din păcate, ea refuză să împartă cu ceilalți copii această bucurie și zâna o pedepsește. În căutarea trăistuței, ea ajunge într-o pădure, unde se întâlnește cu Motanul Dănilă, simpaticul Aurică, dar și cu Vulpița cea șireată, care o îndeamnă să facă lucruri rele. Pe drum, peripețiile se țin lanț, spre amuzamentul celor mici.

Este un spectacol din care copiii vor învăța că orice vis se poate transforma în realitate, dacă îți dorești foarte tare și dacă ai un suflet bun. 

Actorii vor da viață personajelor: Veronica, Zâna Păpădiilor, Zânișoara Trăistuței, Corbul, Motanul Dănilă, Vulpea și Șoricelul Aurică.

Spectacol de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 10 ani.

Durata: 50 de minute

Vă rugăm să vă prezentați la punctul de acces în sala de spectacol cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei, pentru a primi locurile în sală.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.