Bilete Vadoo Fest 6 - 15-18 aug - Vadu Oii, Gura Teghii

Vadoo Fest 6

Vadu Oii, Gura Teghii, Vadu Oii (Buzău)

15-18 august

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament
400 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Între 15 și 18 august Vadoo Fest te provoacă să îmbini distracția cu arta inovativă și să fii parte a unei experiențe internaționale multiculturale, în mijlocul naturii.

Unde?

La doar 3 ore de București, în locația idilică din județul Buzău - Vadu Oii. 

Concertele live vor fi susținute de artiști din Trinidad, Madagascar, Georgia și România care aduc în Amfiteatrul Natural de la Vadoo ritmuri de reggae, rock alternativ, jazz și world music. Petrecerea continuă la BIRT unde DJ-ii devin maeștri atmosferei mixând ritmurile lumii, afro, funk & dnb. 

Tot în cadrul festivalului te vei bucura de un spectacol al artei contemporane, susținut de laboratorul de creație și experiment by ALT REAL care ne provoacă să explorăm perspective noi în cele 2 proiecte: 

Vadoo Exhibits - o expoziție inedită a artiștilor plastici și designerilor în care tu vei avea posibilitatea de a vota câștigătorii printr-un sistem unic.

Natural Bond - performance și instalații artistice care expun temaThe Earth is my property  I belong to the Earth.

Tot în prețul biletului ai incluse activități și ateliere: Yoga, Tobe africane, Juggling & Hula Hoop, Creație Mandale, Astronomie, Nature Therapy…  alături de accesul în camping cu toate facilitățile. De asemenea te poți relaxa în Chill Zone, spațiul special amenajat printre copaci, poți redescoperi copilăria în Kids Area sau poți face o plimbare în picioarele goale pe aleea senzorială. 

Pentru mai multe detalii ne găsești pe Facebook & Instagram @vadoofest      

*Vadoo Fest este un festival care încurajează un stil de viață sustenabil și redescoperirea legăturilor cu natura. Animăluțele sunt binevenite întotdeauna. 

**Pentru a păstra experiența completă biletele puse în vânzare au un număr redus, limitat.