Bilete Vadoo Chill FEST - 24-26 aug '18 - Vadu Oii, Gura Teghii

Vadoo Chill FEST

Vadu Oii, Gura Teghii, Vadu Oii (Buzău)

24-26 august '18

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

In weekendul 24 – 26 August ne strangem in poiana de la Vadu Oii, judetul Buzau (3 h de Bucuresti) si ne incarcam cu energie buna si mult chill, pe ritmuri de jazz, funk, alternative si electro.

Vadoo Chill Fest se afla la a doua editie si este o sarbatoare a oamenilor frumosi si a muzicii de calitate pe care vrem sa o ascultam live, cu muntele in fata, intr-un sat uitat de lume.

Dozele de chill se administreaza intr-un hamac la Chill Zone, la birt sau tolanit pe iarba, la o sedinta de yoga, ateliere de percutie sau o drumetie pe munte. Iubitorii de adrenalina se pot inscrie la rafting si caiac, iar pentru copilul din tine pregatim un spatiu cu Jocurile Copilariei.

PROGRAMUL Vadoo Chill Fest:

Vineri, 24 August:
Lucia
The Groovy Bastards
NEXT EX
UFe

Sambata, 25 August:
JazzyBIT
Nadia Trohin JazzQuartet
byron
DJ Sauce

Duminica, 26 August:
Chill vibes all day cu pur si simplu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Targul Cartii (Pasajul Latin), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.