Bilete TROOPER - Stefan Cel Mare - Poemele Moldovei - Brasov - 1 mar '19 - Rockstadt

TROOPER - Stefan Cel Mare - Poemele Moldovei - Brasov

Rockstadt, Brasov

vineri, 1 martie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trooper le-a pregatit fanilor săi o mare surpriza: un album nou, mult așteptat.

“Stefan cel Mare – Poemele Moldovei” va fi disponibil începând de la 1 septembrie. Acest nou disc marca Trooper reprezinta o opera rock, a doua dupa “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”. 

“Atunci cand am lansat ‘Vlad Tepes’, in 2009, aveam in minte sa faca parte dintr-o trilogie, insa fara sa forțăm aparitia următoarelor albume. Asa ca acum, dupa aproape 10 ani, a sosit momentul sa punem pe piata partea a doua. Avem o istorie interesantă, avem personaje istorice care au participat la constructia Europei asa cum o stim astazi. Astazi, mulți oameni nu mai conștientizează ca fara trecut nu poti avea viitor. Pe noi ne-au inspirat mereu personajele istorice, am fost fascinați de trecut și de poveștile care au creat prezentul”, spune Alin Dincă, solistul Trooper. 

Lansarea din București a albumului “Stefan cel Mare – Poemele Moldovei” va fi una cu totul speciala. Trooper va avea decoruri spectaculoase si invitati celebri la aceasta sărbătoare ce se anunta unica. “Vrem sa construim o poveste, sa ii facem pe cei din public sa plece intr-o calatorie alaturi de noi. Am folosit toate oportunitatile oferite de muzica pentru a incerca sa proiectam efectiv imagini prin note”, a mai adaugat solistul.

Mai multe detalii despre eveniment puteti afla de pe pagina oficiala de Facebook a formației Trooper. 

În cei peste 20 de ani de activitate, Trooper a lansat opt albume de studio, a cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni, în peste 700 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.