Bilete Timisoara: Vivien Leigh - Ultima conferință de presă - 21 mai, ora 19:30 - Cinema Timis

Timisoara: Vivien Leigh - Ultima conferință de presă

Cinema Timis , Timisoara

marți, 21 mai, ora 19:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
100 lei
Categoria II
80 lei
Categoria III
60 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Despre „Vivien Leigh - Ultima conferință de presă”: În noiembrie 2013 ar fi împlinit 100 de ani. A părăsit această lume când avea 53 de ani, dar a marcat în mod excepțional scena şi ecranul secolului XX, fiind considerată cea mai frumoasă femeie a generaţiei sale. E un spectacol biografic; viaţa lui Vivien Leigh – o mare poveste de dragoste, o fascinantă, tumultoasă şi tragică poveste de dragoste imposibilă, curmată de o boală îngrozitoare.
 
Publicul timișorean o va întâlni pe Vivien Leigh, Scarlet cea de neuitat din “Pe aripile vântului” şi temperamentala Lady Olivier dincolo de scenă, într-un recital excepțional ce se desfăşoară la Cinema Timiș.
Supranumită Viv, the world’s darling, în interpretarea tulburătoare a Lamiei Beligan, marea actriţă retrăieşte acea perioadă magică a Hollywood-ului, pe care l-a iubit şi l-a detestat în acelaşi timp și vă oferă, cu impertinenţă, umor, dragoste şi o periculoasă fragilitate, acest moment de intimitate... ultima ei conferinţă de presă.
Dincolo de asta, însă, este vorba despre rostul artei în lume, despre rolul şi importanţa teatrului. Şi în acest plan, Vivien Leigh este inegalabilă. Hollywood-ul încearcă după mai bine de 80 de ani să găsească o altă Scarlett. Au existat mai multe Blanche, dar nimeni nu s-a ridicat la nivelul ei, în rolul creat în filmul regizat de Elia Kazan.
 
21 mai
 19:30
Cinema Timiș
Durata: 1 h 30 min (fără pauză)
Vârsta recomandată: 12+
 
Datele spectacolului:
De: Marcy Lafferty
Distribuția: Lamia Beligan
Regia: Liana Ceterchi
Decorațiuni și costume: Liana Ceterchi şi Lamia Beligan
Producător: Teatrul Excelsior
Sponsori oficial: APTIV
Sunlight Theatre este parte din Flight Festival.