Bilete TIGRUL de Murray Schisgal - PREMIERA - 6 dec '17, ora 20:15 - Teatrul de Arta

TIGRUL de Murray Schisgal - PREMIERA

Teatrul de Arta, București

miercuri, 6 decembrie '17, ora 20:15

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

"Ben este un tanar inteligent, usor ratacit, dar in revola impotriva unui sistem care il constrange la a fi un simplu postas si sa locuiasca intr-un mic apartament la subsol. Intr-un gest de sfidare rapeste o tanara femeie si o aduce in vizuina lui, cu scopul de a o face, macar pe ea, sa asculte si sa ii execute ordinele… pentru a-si satisface nevoia de dominare pe care viata i-a negat-o.
La inceput Ben e abrupt si grosolan cu victima sa, jucand soarecele si pisica cu ea in speranta de a o vedea in panica si lipsita de speranta. Dar Gloria,  o casnica din suburbii, mama a doi copii, e obisnuita cu capriciile vietii de familie si ramane pe pozitii.
 
O poveste depre asprime, dezechilibru, inocenta si eroare."
 
In rolurile principale:
Ben: Marcel Costea
Gloria: Delia Hriscu-Badea
 
Regia: Florin Antoniu
Scenografia: Sanda Mitache
Producator: Cristian Hriscu-Badea
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.